ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Αυτό το διάστημα είναι σημαντικό να στηρίζουμε τις μικρές επιχειρήσεις

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε

Δέσποινα Άσπρου

Οι τελευταίες μέρες που ξημέρωσαν μας βρήκαν στα μέσα μιας πανδημίας... που ποτέ δεν φανταζόμασταν. Αυτό το τόσο δύσκολο χρονικό διάστημα είναι σημαντικό να θέσουμε όρια στον εαυτό μας, να αυτοπεριοριστούμε, να βάλουμε πρόγραμμα και να προσπαθήσουμε να συμβάλουμε με τον δικό μας τρόπο στην ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που έχουν πληγεί έντονα. Δείτε στην συνέχεια 5 τρόπους για να δείξετε την την αγάπη και τη στήριξή σας στον τόπο μας.

1.Παραγγείλτε delivery από μικρά εστιατόρια: Αυτή την στιγμή που μιλάμε, οι περισσότερες επιχειρήσεις έδωσαν την επιλογή αποκλειστικά για delivery. Τι σημαίνει αυτό; Ό,τι πριν παραγγείλετε είναι καλό να ρίξετε μια ματιά και στα μενού μικρών εστιατωρίων. Με αυτό τον τρόπο δεν θα απολαύσετε απλώς το γεύμα σας, αλλά θα βοηθήσετε και μια μικρή επιχείρηση που βλέπει τους κόπους της να καταρρέουν.

2.Παρακολουθήστε online προγράμματα: Μπορεί το αγαπημένο σας γυμναστήριο ενόψει της πανδημίας να έκλεισε τις πύλες του, αλλά ίσως μπορείτε να παρακολουθήσετε δια ζώσης το αγαπημένο σας pilates ή yoga μάθημα. Ψάξτε το, αφού δεν είναι λίγοι οι ειδικοί που οργανώνουν online μαθήματα.

3.Ψωνίστε από τα μαγαζιά της γειτονιάς: Τα μικρομεσαία μαγαζιά της γειτονιάς μας είναι ένας κλάδος που αντιμετωπίζει σημαντική κρίση. Προτιμήστε αυτές τις μέρες να ψωνίσετε από ένα μικρό supermarket, να αγοράσετε το ψωμί σας από τον μικρό φούρνο στην γονιά και γιατί όχι να επισκεφτείτε το ανθοπωλείο εκεί δίπλα.

4.Αν μπορείτε, κάντε δωρεές: Ένα σημαντικός τρόπος να βοηθήσετε τοπικές επιχειρήσεις ή ανεξάρτητα brands είναι με απευθείας δωρεά. Αν δεν μπορείτε, ωστόσο είστε ευχαριστημένοι από μια τέτοια επιχείρηση, μην διστάσετε να δώσετε τις θετικές κριτικές σας στα social media.

5.Support your local artists: Η αλήθεια είναι πως η εξάπλωση της πανδημίας έπληξε και τις τέχνες. Αγοράστε έργα από τοπικούς καλλιτέχνες ή δείξτε την στήριξή σας με κάποιον τρόπο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση