ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Αυτό είναι το ξενοδοχείο που έμεινε η Ελένη Μενεγάκη στις Μαλδίβες

Όπως είχαμε γράψει και τις προηγούμενες μέρες η Ελένη Μενεγάκη πέρασε τις διακοπές των Χριστουγέννων της στις εξωτικές Μαλδίβες.

Η γνωστή παρουσιάστρια πήρε τα τρία παιδιά της μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο και πέρασαν εξωτικές Χριστουγεννιάτικες διακοπές στις Μαλδίβες. Φωτογραφίες μπορεί η Ελένη να μην ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, όμως η Κων/να Σπυροπούλου πρόδωσε τα τοπία που τους φιλοξένησαν, αφού βρέθηκε και αυτή μαζί τους.

Το ξενοδοχείο που φιλοξένησε όμως την παρουσιάστρια είναι από τα πιο ακριβά της περιοχής και ξακουστό για τις ανέσεις της. Το κατάλυμα που επισκέφτηκαν η παρουσιάστρια και η παρέα της λέγεται Sovena Fushi, σύμφωνα με τα όσα είπαν στο Πρωινό του Mega, και είναι ένα από τα πιο υπερπολυτελή στις Μαλδίβες.

Η Τζένη Μπαλατσινού μάλιστα αποκάλυψε πως σε αυτό το ξενοδοχείο έχει μείνει στο παρελθόν με την Ελένη Μενεγάκη.

Με μια αναζήτηση στο διαδίκτυο αποκαλύπτεται και το κόστος διαμονής της βραδιάς που μπορεί να φτάσει και τα 13.500 ευρώ.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως το πιο φθηνό δωμάτιο, off season κοστίζει 1000 ευρώ την βραδιά! Φυσικά η τιμή ανέβηκε πολύ για την Ελένη Μενεγάκη και την παρέα της, αφού πήγαν εκεί τα Χριστούγεννα..

Βέβαια δεν γνωρίζουμε σε τί δωμάτιο έμεινε η Ελένη Μενεγάκη ομώς αυτές είναι οι τιμές του ξεονοδοχείου που βεβαίως πέφτουν ανάλογα με τις ημέρες της παραμονής στο ξενοδοχείου και ανάλογα με τον τύπο του δωματίου.

Πάντως η Ελένη φαίνεται πως λατρεύει τις Μαλδίβες, αφού εκεί έκανε και το ταξίδι του Μέλιτός της με τον Γιάννη Λάτσιο και συγκεκριμένα διέμεινε στο ξενοδοχείο Four Seasons Kuda Hura.

Δείτε τις φωτογραφίες μπείτε για λίγο στην θέση της Ελένης Μενεγάκη μέσα από τις φωτογραφίες!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση