ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Αυτό είναι το σύγχρονο ζευγάρι του “Blue Lagoon”

Δέσποινα Άσπρου

Αν και δεν πιστεύουμε να υπάρχει άνθρωπος που να μην γνωρίζει -έστω και λίγο- την ομώνυμη ιστορία του ζευγαριού της ταινίας «Blue Lagoon”, να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για δύο παιδιά που ναυαγούν σε ένα τροπικό νησί μαζί και αναγκάζονται να μάθουν έναν άλλο τρόπο ζωής για να επιβιώσουν… έρωτας, αγάπη, σαρκικά συναισθήματα και φιλία μπλέκονται και γίνονται ένα. 


Ποιος όμως είναι  ο λόγος που εν έτη 2018 κυκλοφορεί η είδηση ότι ένα ζευγάρι ανάμεσά μας είναι η νέα εκδοχή του "Blue Lagoon";

Το ζευγάρι απαρτίζεται από την Madeline Relph και τον Jourdan Bowen. Οι δυο τους κατάγονται από την Αυστραλία και γυρίζουν τον κόσμο, ανεβάζοντας μαγικές εικόνες στο Instagram από τα ταξίδια τους!

Ο λόγος που το ζευγάρι σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα θυμίζει πολύ εκείνο της ταινίας «Γαλάζια Λίμνη» με την Brooke Shields και τον Christopher Atkins είναι το ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ηλικία 13 χρονών. Τους ένωσε η αγάπη τους για τις δραστηριότητες στη φύση, οι βόλτες στην παραλία και το κάμπινγκ. Από τότε ταξιδεύουν μαζί για εβδομάδες ή και μήνες. 

Δεν μένουν σε πολύ ακριβά σπίτια και χρησιμοποιούν τα τοπικά μέσα για να εξοικονομήσουν χρήματα.

Τις περισσότερες φορές επιλέγουν να επιστρέψουν στο σπίτι, όταν δεν τους έχουν απομείνει αρκετά χρήματα. Εργάζονται σε μπαρ για να μπορούν να πραγματοποιήσουν τις μελλοντικές τους περιπέτειες.  Παράλληλα οι δυο τους ασχολούνται και με το modelling.

Τώρα εμείς δεν ξέρουμε αν όντως πρόκειται για την σύγχρονη εκδοχή του ομώνυμου ζευγαριού… γιατί αυτό μας ακούγεται λίγο too much! Το ζευγάρι της ταινίας, είναι στο μυαλό μας αναντικατάστατο… οπότε; Ωστόσο η Madeline Relph και ο Jourdan Bowen, μας αρέσουν πολύ!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση