ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Αυτή θα είναι η τηλεοπτική επιστροφή της Χριστιάνας Αριστοτέλους

Δέσποινα Άσπρου

Όπως είναι γνωστό η Χριστιάνα Αριστοτέλους αυτό το διάστημα βρίσκεται εκτός των τηλεοπτικών της καθηκόντων, αφού πρόσφατα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της και πήρε την απόφαση να μείνει για λίγο στο σπίτι και να απολαύσει οικογενειακές στιγμές.

Και μπορεί η παρουσιάστρια να είναι χαρούμενη που της δόθηκε η ευκαιρία -έστω και για λίγο- να ζήσει μερικές ανέμελες στιγμές με την οικογένειά της, ωστόσο αναμφίβολα έχει ήδη λείψει στο τηλεοπτικό της κοινό. Το απόγευμα της Τρίτης 18 Ιουνίου, μέσα από την εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" μάθαμε τελικά πότε θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες η ταλαντούχα Χριστιάνα!

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, η Χριστιάνα επιστρέφει με την νέα εκπομπή του Alpha "Soundtrack of love" τον Σεπτέβριου. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή η εκπομπή θα είναι βραδινή και θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική με ανθρώπινες ιστορίες. Πιο συγκεκριμένα μέσα από την εκπομπή θα προβάλλονται ανθρώπινες ιστορίες που συνδέονται με ένα τραγούδι. Όπως ανακοινώθηκε, η δηλώσεις για συμμετοχές έχουν ήδη ξεκινήσει.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με όλες τις λεπτομέρειες:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση