ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Αυτή η θρυλική σειρά των '80s ξαναζωντανεύει

Η ''Δυναστεία'' ήταν ίσως η πιο διάσημη Αμερικανική σαπουνόπερα της δεκαετίας του 1980. Η σειρά κράτησε για 9 σεζόν, από το 1981 μέχρι το 1989 και για 220 επεισόδια και κατάφερε, στην πορεία, να κερδίσει φανατικό κοινό, με την Joan Collins και τον χαρακτήρα που υποδυόταν να γίνονται μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες της δεκαετίας. 

Τώρα, και μετά από διάφορα δημοσιεύματα, επιβεβαιώθηκε η τηλεοπτική της επιστροφή, για χάρη του Αμερικανικού δικτύου CBS. 

O Josh Schwartz και η Stephanie Savage (δημιουργοί των σειρών '"Gossip Girl'' και ''The O.C.'') έχουν αναλάβει την νέα εκδοχή της σειράς ενώ το καστ περιλαμβάνει τους Grant Show, Elizabeth Gillies, Nathalie Kelley, James Mackay, Alan Dale, Sam Adegoke, Christopher RIley και Rafael de la Fuente. Στο σενάριο, εκτός των δύο δημιουργών, βρίσκονται και η Sallie Patrick (σεναριογράφος και παραγωγός της σειράς ''Revenge'') αλλά και δύο σεναριογράφη της original σειράς, Esther Shapiro και Richard Shapiro. 

Το στόρι της νέας εκδοχής είναι πάνω - κάτω ίδιο με της πρώτης με τις οικογενειες Carrington και Colby να βρίσκονται στο επίκεντρο. 

Η σειρά είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα το Φθινόπωρο. 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση