ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Αυτή είναι η πρώτη καλεσμενη του Πέτρου Κωστόπουλου στο ''Πρωινό μου''

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου η μαχή της πρωινής ζώνης ξεκινά με τον Πέτρο Κωστόπουλο και το ζεύγος Λιάγκα - Σκορδά να βάζουν τα δυνατά τους.

Η χθεσινή ανακοίνωση του MEGA για την μετακόμιση της πρεμιέρας μια εβδομάδα νωρίτερα έπιασε στον ύπνο το ΑΝΤ1. Ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει ετοιμάσει ένα δυνατό πρωινό που πολλοί το θεωρούυν ριζοσπαστικό.

Η Τζένη Μπαλατσίνου σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα συμμετέχει απλά μέσα από κάποιες στήλες αλλά θα έχει ενεργό ρόλο διπλά στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Ελισάβετ Σπανού.

Η πρώτη καλεσμένη του "Πρωινό μου", σύμφωνα με tweet από τον λογαριασμό του Mega, θα είναι η Ρούλα Κορομηλά. Μετά από πολύ καιρό αποχής από τον φακό η παρουσιάστρια επισκέπτεται τον Πέτρο Κωστόπουλο και μιλά για όλα. Η γυναίκα που δημιούργησε την πρωινή ζώνη θα δώσει τα μαθήματά της στον παρουσιαστή για να αναπεξέλθει όπως πρέπει!

Η ιστορία λέει ότι ο Κωστόπουλος έχει κάνει δύο φορές ποδαρικό στο παρελθόν στη Ρούλα. Μία ήταν στην εκκίνηση του «Μπράβο» στο Mega όπου τον έβαλε και χόρεψε Blues Brothers. Η δεύτερη ήταν στο Greek Idol όπου τον κάλεσε σαν guest κριτή με αποτέλεσμα ο Κωστόπουλος να μείνει εκεί μόνιμα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση