ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Αυτή είναι η πιο εθιστική νέα σειρά του Netflix

Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως το Netflix βρήκε τη συνταγή της επιτυχίας. Παραγωγές όπως το ''The Sinner'', το ''Stranger Things'' και το ''Dark'' κερδίζουν το κοινό από την πρώτη κιόλας στιγμή και παίρνουν μαζί τους πολλές βραβεύσεις και διακρίσεις.

Το ''The End of the F***ing World'' είναι μαύρη κωμωδία βασισμένη στη σειρά κόμικ που ακολουθεί τον 17χρονο James ο οποίος πιστεύει πως είναι ψυχοπαθής. Η συμμαθήτρια του, Alyssa, τον βλέπει σαν ένα τρόπο να ξεφύγει από τη ζωή της, χωρίς να ξέρει πως εκείνος σχεδιάζει να την σκοτώσει. Τα πράγματα φυσικά αλλάζουν στην πορεία.

Από τη μέρα που κυκλοφόρησε η σειρά έλαβε εξαιρετικές κριτικές τόσο από κριτικούς όσο και από το κοινό ενώ την εγκρίνει και ο ίδιος ο CEO του Netflix, Reed Hastings που έγραψε στο Facebook ''Wow νέα σειρά. Η πιο εθιστική πρωτότυπη σειρά εδώ και πολύ καιρό. Πάρα πολύ καλό''.

Έτσι για τα πρακτικά ,προς το παρόν η σειρά έχει βαθμολογία 100% στο site Rotten Tomatoes (όπου ψηφίζουν μόνο κριτικοί) και δεν έχει λάβει ακόμα αρνητική κριτική. 

Δείτε το τρέιλερ.  

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση