ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Αυτή είναι η πιο αμφιλεγόμενη ταινία της χρονιάς

H αλήθεια είναι πως ταινίες για τα τραγικά γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στο World Trade Center των ΗΠΑ έχουν γίνει πολλές, και μάλιστα πολλές επαινέθηκαν τόσο από το κοινό όσο και από τους κριτικούς. Ταινίες όπως το ''World Trade Center'' (με τον Nicolas Cage) που αναφερόταν άμεσα στα γεγονότα ή ακόμα και το ''Remember Me'' (με τον Robert Pattinson) που άφηνε υπόνοιες μέχρι την αποκάλυψη στο τέλος, ενώ το γενικό στόρι ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό. Όλες άρεσαν και όλες ξεχώρισαν για δικούς τους λόγους η κάθε μία. 

Φέτος, κυκλοφορεί μια καινούργια παραγωγή, που τιτλοφορείται ''9/11'' και στην οποία πρωταγωνιστούν οι Charlie Sheen, Whoopi Goldberg, Gina Gershon, Luis Guzman και Jacqueline Bisset. 

Εδώ, πέντε άνθρωποι με διαφορετικό background ο καθένας, βρίσκονται παγιδευμένοι σε ένα ασανσέρ κατά τη σύγκρουση των αεροπλάνων στους πύργους και προσπαθούν να αποδράσουν και να σωθούν πριν να καταρρεύσει το κτίριο. 

Με την κυκλοφορία του πρώτου τρέιλερ, η ταινία δέχτηκε παγκόσμια κατακραυγή και χαρακτηρίστηκε ''προσβλητική'' και ακόμα δεν έχουμε ξεκάθαρη ιδέα για το λόγο που δέχεται τόσες αρνητικές κριτικές πριν καν κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους. 

Ωστόσο, αρκετοί είναι αυτοί που βρίσκουν άστοχη την επιλογή του Charlie Sheen αφού ο ηθοποιός στηρίζει ανοιχτά το group ''9/11 Truthers'' το οποίο αμφισβητεί το κατά πόσο ήταν τρομοκρατική ενέργεια και συζητά τις πιθανότητες μέλη της Αμερικανικής κυβέρνησης να ήταν μπλεγμένα με τις επιθέσεις. 

Επιπλέον, το γεγονός πως είναι ένα καστ που αποτελείται μόνο από κωμικούς ηθοποιούς, έχει συμβάλει στον αρνητισμό προς το τελικό αποτέλεσμα. 

Δείτε το τρέιλερ του ''9/11''. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση