ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Αυτή είναι η Κύπρια φοιτήτρια που κυνηγά μια καριέρα στην Disney!

Πρόσφατα, ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια μια Κύπρια φοιτήτρια στην Σιγκαπούρη... έγινε viral και όχι άδικα! Ο λόγος για την Μαρία Ζένιου, η οποία δημοσίευσε ένα video στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου τραγουδά τo τραγούδι της ταινίας Frozen, “Let it go” στο μετρό της Σιγκαπούρης!

Σύμφωνα με όσα έγραψε η ταλαντούχα Κύπρια, κάτω από το vlog της στο YouTube: “Τα τελευταία 4 χρόνια κάνω ένα-ένα τα όνειρά μου πραγματικότητα… έτσι αποφάσισα την τελευταία στιγμή να λάβω μέρος, ως τραγουδίστρια, στην οντισιόν (της Disney) στη Σιγκαπούρη κρυφά από φίλους και συγγενείς!” Στο ίδιο post αναφέρει πως δεν είχε οποιαδήποτε προηγούμενη εκπαίδευση στο τραγούδι και πως ποτέ δεν είχε τραγουδήσει μπροστά από ένα μεγάλο κοινό, πόσο μάλλον μπροστά από κριτές. Μαθαίνοντας εμείς αυτό και βλέποντας το πηγιαίο ταλέντο της, είναι ξεκάθαρο πως το κορίτσι αυτό στοχεύει ψηλά και ξέρει να κηνυγά τα όνειρά της.

Η Μαρία ήρθε σε επικοινωνία το απόγευμα της Παρασκευής 12 Απριλίου με την εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους και ανάμεσα σε άλλα ανέφερε:"Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι να τολμάς... Στην οντισιόν ήταν η πρώτη φορά που τραγούδησαν μπροστά από κριτές... τα πήγα χάλια, το ξέρω γιατί ήξερα πόσο είναι το 100% μου... είχα δώσει το 60%. Ήμουν απογοητευμένη από τον εαυτό μου. Ήταν όμως η πρώτη μου προσπάθεια και αυτό μου έδωσε πείσμα. Θέλω να το κάνω μέχρι να τα καταφέρω... Μετά από μια βδομάδα πήγα ξανά σε οντιστιόν για την Disneyland..".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS