ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Αυτή είναι η κριτική επιτροπή του DanSing for you 4

Τρία σημαντικά και πετυχημένα πρόσωπα, το καθένα στο χώρο του, θα πλαισιώσουν την κριτική επιτροπή, του DanSing For You 4.

Χριστίνα Παυλίδου

Μαγεμένη από τη σκηνή του θεάτρου και βλέποντας την μητέρα της επί σκηνής η Χριστίνα Παυλίδου ήξερε από πολύ νωρίς πιο δρόμο θα ακολουθούσε όταν έπαιξε για πρώτη φορά σε ηλικία 7 ετών τις «Ικέτιδες».Το 1990 τελειώνει τις σπουδές της στην Αθήνα και δεν είχε σκοπό να επιστρέψει στην Κύπρο. Παρόλα αυτά μετά από τρεις μήνες παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του θεατρικού έργου του Ουίλιαμ Σαίξπηρ Ρωμαίος και Ιουλιέτα. Μια θεατρική παράσταση που έμελε να γίνει σταθμός στη ζωή της καθώς τον ρόλο του Ρωμαίου υποδυόταν ο Γιώργος Τσιάκας.Από το επαγγελματικό της προφίλ απαριθμεί δεκάδες θεατρικές παραστάσεις ενώ οι ρόλοι της μέσα από την μικρή οθόνη την καθιέρωσαν ως μια από τις καλύτερες ηθοποιούς της Κύπρου. Είτε σε ρόλο δραματικό, είτε σε κωμικό η Χριστίνα Παυλίδου απέδειξε πως γεννήθηκε για να υπηρετεί την τέχνη της υποκριτικής.

Δάκης

Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες όπως: Μίμης Πλέσσας, Γιάννης Σπανός, Γιώργος Κατσαρός, Γιώργος Χατζηνάσιος, Κώστας Χατζής, Ρόμπερτ Γουίλιαμς, Αλέξης Παπαδημητρίου, Γιώργος Μανίκας, Σάκης Τσιλίκης, Χάρης Χαλκίτης, Βαγγέλης Πιτσιλαδής, Γιώργος Κριμιζάκης, Κώστας Ξενάκης, Γιώργος Θεοφάνους, Νίκος Λαβράνος, Νίκος Καρβέλας,ΑλέκοςΧρυσοβέργης,ΓιώργοςΘεοδοσιάδης κ.α. Έχει τραγουδήσει στίχους καταξιωμένων στιχουργών όπως Πυθαγόρας, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Μάνος Ελευθερίου, Δημήτρης Ιατρόπουλος, ΣώτιαΤσώτου, Ξενοφώντας Φυλέρης, Θάνος Σοφός, Ρόνη Σοφού κ.α.
Εκτός της δισκογραφίας έχει στο ενεργητικό έναν πολύ μεγάλο αριθμό ζωντανών εμφανίσεων σε όλους τους επώνυμους χώρους διασκέδασης όπως: Rex, DiogenisPalace, ΝΕΡΑΪΔΑ,ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΑΣΤΕΡΙΑ, ΑΘΗΝΑΙΑ RIBA’S και συνεργασίες με όλα τα μεγάλα ονόματα της Ελλάδας όπως τη Μαρινέλλα, Κώστα Χατζή, Γιάννη Πάριο, Χάρις Αλεξίου, Άννα Βίσση. και άλλους. Σε διεθνές επίπεδο έχει συνεργαστεί με τους RollingStones, CharlesAznavour, Dalida, Milva, J. Dassin, S.Distel και DemisRoussos όπου τους συνδέει και συγγένεια δευτέρου βαθμού.
Εκπροσώπησε την Ελλάδα σε πολλά Διεθνή Φεστιβάλ Τραγουδιού αποσπώντας πολλές διακρίσεις και βραβεία.
Στο 2ΟκύκλοτουDanSingForYouκατάφερε να φτάσει στον τελικό μαζί με την ΠραξούλαΑντωνιάδου- Κυριακού, όμως δεν κατέκτησαν την πρώτη θέση.

 
Τζέικ Αθανασιάδης

Από μικρό παιδί ήθελε να ασχοληθεί με τον χορό, όπου αργότερα θα γινόταν η μεγάλη του αγάπη.Ξεκίνησε με Κυπριακούς και Ελληνικούς χορούς, όμως, οι δάσκαλοι του, παρότρυναν τη μητέρα του να ασχοληθεί επαγγελματικά, αφού από την πρώτη κιόλας στιγμή διέκριναν το ταλέντο του. Κάνει μοντέρνο χορό, κλασσικό και τζαζ.Λίγα χρόνια αργότερα μετακόμισε στην Ελλάδα και σπούδασε οικονομικά , ενώ παράλληλα έκανε σπουδές και στο χορό. Όταν ολοκλήρωσε τις σπουδές του, ξεκίνησε να εργάζεται ως επαγγελματίας χορευτής. Πρώτη του δουλειά, ήταν στο ΗΡΩΔΕΙΟ, στο πλευρό του Μάριου Φραγκούλη.Ήταν ο χορογράφος του Τάκη Ζαχαράτου για πολλά χρόνια και στο ενεργητικό του έχει συνεργασίες με κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής, όπως η Άννα Βίσση, η Δέσποινα Βανδή, η Έλενα Παπαρίζου και ο Γιώργος Μαζωνάκης.
Σημαντικός σταθμός στην καριέρα του, η NiaMichael, που ήταν για πολλά χρόνια η χορογράφος του πετυχημένου showSOYOUTHINKYOUCANDANCE Αμερικής και Καναδά.
Το 2011 επέστρεψε στην Κύπρο και δημιούργησε τη δική του σχολή και ομάδα στην Πάφο.
Φέτος κάθεται για 4η χρονιά στη θέση του κριτή, στο πιο δημοφιλές σόου της Κυπριακής τηλεόρασης!

Η μεγάλη πρεμιέρα του DANSING FOR YOU 4 θα γίνει την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στις 21:20.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση