ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Αυτή είναι η επιτροπή στο «Your Face Sounds Familiar»

Το πράσινο φως έχει πάρει το αγαπημένο «Your Face Sounds Familiar» το οποίο επιστρέφει στις οθόνες μας μέσω του ΑΝΤ1! Ποιοι θα κάτσουν όμως στην κριτική επιτροπή;

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά τα στελέχη του ΑΝΤ1 έχουν «κλείσει» ήδη τα τρία από τα τέσσερα μέλη της κριτικής επιτροπής. Κατ’ αρχάς στη μία καρέκλα θα βρίσκεται ξανά ο σκηνοθέτης κι ηθοποιός Σταμάτης Φασουλής που ήταν και στον προηγούμενο κύκλο κι αποδείχτηκε… διαβασμένος, δικαιολογώντας τη θέση και το ρόλο του. Ένα «βήμα» πριν από την υπογραφή της συνεργασίας είναι κι ο επίσης σκηνοθέτης και ηθοποιός Κώστας Σπυρόπουλος, αλλά και ο ηθοποιός και παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος.

Το μόνο που απομένει είναι να «πέσουν» οι οριστικές υπογραφές αλλά και οι τρεις τους έχουν δεχθεί, οπότε θεωρείται σίγουρη η συμμετοχή τους. Έτσι η μόνη εκκρεμότητα είναι να οριστικοποιηθεί η συνεργασία και με μία γυναίκα, η οποία θα καθίσει στην τέταρτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής και από τις 23 Απριλίου θα κρίνουν και θα βαθμολογούν τους celebrities που θα διαγωνιστούν στον καινούργιο κύκλο του «Your Face Sounds Familiar»…!

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση