ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Αυτή είναι η αγαπημένη του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να μας κάνει περήφανους με τις διακρίσεις του, μιας και χθες αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίχτης του ΝΒΑ για την σεζόν που πέρασε. Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας παραμένει απλός παρά την δόξα που απολαμβάνει, κάτι που φάνηκε και στον ιδιαίτερα συγκινητικό του λόγο κατά την παραλαβή του βραβείου του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Αντετοκούνμπο στην κορυφή του κόσμου: Συγκινημένος και φορώντας σακάκι με την Ακρόπολη

Ο 25χρονος κορυφαίος αθλητής, κρατά χαμηλούς τόνους για την προσωπική του ζωή όμως δεν κρύβει τον έρωτά του για την Mariah Riddlesprigger, την σύντροφό του, την οποία γνώρισε  τον πρώτο χρόνο που βρισκόταν στην Αμερική. Οι δυο τους έχουν δημοσιεύσει αρκετές φορές στα social media διάφορα στιγμιότυπα από την ζωή τους, ενώ η 27χρονη δεν θα μπορούσε να λείπει από την χθεσινοβραδινή βράβευση του αγαπημένου της. 

Η Mariah Riddlesprigger, γεννημένη  στις 17 Σεπτεμβρίου του 1992 με καταγωγή από το Φρέσνο της Καλιφόρνια, έπαιζε βόλεϊ στο κολέγιο του «Rice Owls». Από εκεί αποφοίτησε το 2013 και όπως φαίνεται το… μικρόβιο του αθλητισμού δεν την αφήνει.

Από το 2014 και μετά η Mariah εργάζεται σαν ειδικευόμενη στη Φιλαδέλφεια στους 76ers με τον τίτλο της «Basketball Operations».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS