ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Αθηνά Ωνάση: Πήρε για τα γενέθλια της ως δώρο 800 εκατομμύρια ευρώ

Δεν την λένε άδικα χρυσή κληρονόμο. Η Αθηνά Ωνάση είχε την περασμένη Πέμπτη τα γενέθλιά της και έκλεισε τα 30α. Μπορεί να μην το γιόρτασε με τρελά, ξέφρενα, πολυέξοδα πάρτι, έχει όμως κάθε λόγο να πετά στα σύννεφα.

Ένας από τους πιο κύριους είναι ότι έχει πλέον στα χέρια της καθ' ολοκληρίαν την περιουσία της οικογένειάς της, η οποία φτάνει τα 800 εκ. ευρώ. Όταν ήταν ακόμη πολύ μικρή, είχε τεθεί ο όρος πως η περιουσία της διάσημης οικογένειας θα περνούσε στα χέρια της όταν γινόταν 30. Μιλάμε για την αμύθητη περιουσία του Αριστοτέλη Ωνάση και της κόρης του Χριστίνας, η οποία χωρίστηκε στα δύο μετά τον θάνατό τους.

Το ένα μέρος είχε περάσει στο Ίδρυμα Ωνάση για κοινωφελείς σκοπούς και το δεύτερο στην Αθηνά. Μέχρι σήμερα η νεαρή κληρονόμος δεν μπορούσε να αγγίζει αυτά τα λεφτά, τώρα όμως ήρθε η στιγμή να τα χαρεί. Είναι πλέον ελεύθερη να τα ξοδέψει όπως θέλει, μιας και έχει στα χέρια της μια τεράστια περιουσία την οποία της χάρισε ο παππούς της Αριστοτέλης Ωνάσης, ο αξέχαστος Έλληνας κροίσος αλλά και η μητέρα της Χριστίνα.

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση