ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Αθηνά Οικονομάκου: Με γυμναστική για εγκύους και ένα μπιμπερό επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της

Η είδηση πως η Αθηνά Οικονομάκου είναι έγκυος κάνει τις τελευταίες μέρες τον γύρο των μίντια, ωστόσο η ίδια και ο σύντροφός της της Φίλιππος Μιχόπουλος δεν είχαν διαψεύσει ή επιβεβαιώσει τίποτα.

Μέχρι χθες που η ίδια αποφάσισε να επιβεβαιώσει τα ευχάριστα μέσα από το αγαπημένο της μέσο, το Instagram. Η ηθοποιός και κορίτσι της μόδας, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media αφού φροντίζει να ''ενημερώνει'' τους χιλιάδες followers της για τις διάφορες δραστηριότητές της, με ένα ''story'' μοιράστηκε μαζί μας και την εγκυμοσύνη της. 

Σε ένα βίντεο που την δείχνει να κάνει ασκήσεις γυμναστικής, η ίδια σημείωσε στη λεζάντα ''Cheers to new beginnings'' και ''1η ημέρα προπόνησης'' προσθέτωντας δίπλα ένα emoji μπιμπερό. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι περίπου πέντε μηνών έγκυος, οπότε σιγά σιγά η κοιλίτσα της θα αρχίσει να φαίνεται και σίγουρα οι αναρτήσεις της από εδώ και πέρα στο Instagram θα έχουν να κάνουν με την πιο τρυφερή περίοδο της ζωής της.

Αυτό που φυσικά περιμένουμε, είναι να δούμε πως θα υιοθετήσει το στυλ εγκυμοσύνης, μιας και είναι από τα πλέον αγαπημένα εγχώρια fashion girls, χαρίζοντας στις μέλλουσες μανούλες tips με το maternity look της.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση