ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Aθηνά Οικονομάκου: Η φωτογραφία που προκάλεσε πανικό στο Instagram

Δέσποινα Άσπρου

Μια ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου στο Instagram ήταν αρκετή για να δημιουργήσει ένα μικρό χαμό στο instagram. Όχι, αυτή την φορά δεν πρόκειται κάποιο αρνητικό σχόλιο, αλλά για κάτι άλλο, το οποίο ομολογουμένως μας έκανε και εμάς μεγάλη εντύπωση.

Η νιόπαντρη ηθοποιός παραβρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην επίδειξη μόδας της σχεδιάστριας Νάντιας Ράπτη, μαζί με την καλή φίλη και στυλίστριά της Νικόλ Παναγιώτου.

Και όπως μπορείς και εσύ να καταλάβεις, η Αθηνά Οικονομάκου έβγαλε πολλές φωτογραφίες στο event, τις οποίες και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μία από αυτές όμως προκάλεσε τα σχόλια πολλών followers της ηθοποιού, διότι το χέρι της Νικόλ Παναγιώτου ήταν εξαφανισμένο από την φωτογραφία! Πού πήγε το χέρι της Νικόλ; Μην πάει ο νους σου στο κακό! Απλώς η στυλίστρια το έβαλε στην τσέπη της! Η απάντηση πάντως της Νικόλ, όταν της ζήτησε η Αθηνά να απαντήσει για το πού ήταν το χέρι της, ήταν επική! «Παιδιά 1000 συγγνώμη, με πήρε ο ύπνος και ξέχασα το ένα χέρι στο σπίτι. Το έχω πάντως θα το βάλω αύριο»!

Δες την φωτογραφία και τα σχόλια:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS