ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Αθηνά Οικονομάκου: ''Δέχομαι κριτική στο Instagram για το πώς είμαι ως μητέρα''

Δέσποινα Άσπρου

Το βράδυ της Τρίτης, η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και ακομπλεξάριστη έκανε διάφορες αποκαλύψεις για την προσωπική, αλλά και για την επαγγελματική της ζωή.

Ανάμεσα σε άλλα, η ταλαντούχα ηθοποιός παραδέχτηκε πως δέχεται αρνητική κριτική για τον ρόλο της ως μητέρα στα κοινωνικά δίκτυα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Αθηνά Οικονομάκου περιγράφει την ιδιαίτερη πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της

                                  Η Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτει γιατί δεν την ήθελαν στο MEGA

«Συμβαίνει σε όλα. Η κριτική μέσω Instagram, ειδικά από προφίλ απρόσωπα και χωρίς ονόματα και ψεύτικα, όχι μόνο στο θέμα πως είσαι σαν μητέρα αλλά σε όλα τα θέματα, μπορεί να γίνει. Όλες οι διάσημες μανούλες δεχόμαστε κριτικές, είτε θετικές, είτε αρνητικές και θίγεται φυσικά και το θέμα της μητρότητας. Δεν στενοχωριέμαι καθόλου, το τι κάνω εγώ με το παιδί μου και το πώς είμαι σαν μαμά το ξέρω πολύ καλά και αισθάνομαι πολύ καλά για αυτό. Και εύχομαι και το παιδί μου όταν μεγαλώσει. Από αυτό θα περιμένω να με κρίνει και κανένας εκτός. Παλεύω πάρα πολύ για να είμαι όσο καλύτερη μπορώ. Τέλεια μαμά δεν υπάρχει θεωρώ. Οπότε καθόλου δεν επηρεάζομαι από αυτές τις κριτικές», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση