ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Αθηνά Λοϊζίδου: Μαγειρεύει με προϊόντα Tesco

Νόστιμες λιχουδιές φτιαγμένες με πολύ μεράκι και τα μοναδικά προϊόντα Tesco ετοίμασε για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ η Αθηνά Λοϊζίδου. Η γνωστή food editor βρέθηκε στην ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης με στόχο να μαγειρέψει για τους εκλεκτούς καλεσμένους κατά την διάρκεια της παρουσίασης της νέας συνεργασίας των υπεραγορών, με την Βρετανική αλυσίδα Tesco. Την παράσταση έκλεψαν οι λαχταριστές σοκολατένιες τρούφες που ετοίμασε ειδικά για την περίσταση.

Τα προϊόντα Tesco έκαναν την εμφάνισή τους σε όλες τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, με τους καταναλωτές  να απολαμβάνουν αρκετούς κωδικούς από την γκάμα των προϊόντων που θα εμπλουτίζεται συνεχώς.  Η φιλοσοφία της εταιρείας Tesco ταυτίζεται με τη φιλοσοφία των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, μιας και έχουν σαν κοινό στόχο την παροχή καλύτερης εμπειρίας ψωνίσματος, βασισμένοι πάντα στις πιθανές νέες διατροφικές και καταναλωτικές ανάγκες του σήμερα.


Αρκετοί κωδικοί Tesco έκαναν την εμφάνισή τους στα ράφια των Υπεραγωγών Alfa Mega, ενώ στόχος είναι η γκάμα να ξεπεράσει τα 1.200 προϊόντα. Ανάμεσά τους συναντάμε είδη ζαχαροπλαστικής, κατεψυγμένα προϊόντα, ροφήματα, είδη προσωπικής φροντίδας, ζωοτροφές και άλλα είδη τροφίμων.

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς που μια από τις τρεις μεγαλύτερες αλυσίδες υπεραγορών στον κόσμο, η Τesco, έχει επιλέξει τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ για την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της στην Κύπρο. Τα προϊόντα Tesco, είναι γνωστά για την ποιότητά τους και τις χαμηλές τιμές, αυτό που επιζητεί σήμερα ο Κύπριος καταναλωτής. Η επωνυμία Tesco είναι ευρέως αναγνωρισμένη στην Κύπρο και ευελπιστούμε ότι το καταναλωτικό κοινό θα αγκαλιάσει και θα στηρίξει τα προϊόντα Tesco, τα οποία εντάσσονται στην πλούσια συλλογή των εισαγόμενων προϊόντων μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Διευθυντής Marketing των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Γιώργος Θεοδότου.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS