ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ασθενής με κορωνοϊό παντρεύτηκε λίγο πριν πεθάνει

Βλέποντας τον ασθενή να βρίσκεται ανάμεσα σε ζωή και θάνατο ζήτησε από τον εφημέριο του νοσοκομείου Joe Fielder να τους παντρέψει

Ένα ζευγάρι το οποίο ήταν αρραβωνιασμένο για 15 χρόνια αποφάσισε να παντρευτεί στο νοσοκομείο αφού ο άντρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και είχε νοσήσει με τον κορωνοϊό.

Όπως αναφέρει ο Δρ John Wright είχε μάθει για την κατάσταση του άντρα και ότι δεν είχε πολλές πιθανότητες να επιβιώσει.

Η αρραβωνιαστικιά του βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του με τον απαραίτητο προστατευτικό εξοπλισμό. Όπως είπαν στο ιατρικό προσωπικό δεν είχαν ποτέ χρόνο ή τα χρήματα για να παντρευτούν ενώ η ζωή τους έβαζε συνεχώς εμπόδια.

Έτσι η Sophie η νοσοκόμα που βρισκόταν εκεί βλέποντας τον ασθενή να βρίσκεται ανάμεσα σε ζωή και θάνατο ζήτησε από τον εφημέριο του νοσοκομείου Joe Fielder να παντρέψει το ζευγάρι.

Παρόλο που ο Joe δεν μπορούσε να κάνει μια νόμιμη τελετή ετοίμασε κάτι που έμοιαζε πολύ με γάμο. «Ο Joe ήρθε και φτιάξαμε δαχτυλίδια από αλουμινόχαρτο για το ζευγάρι και καλέσαμε στο FaceTime την κόρη του ασθενούς ώστε να μπορεί να παρακολουθήσει» δήλωσε η Sophie στο BBC

«Ήταν μια γλυκιά τελετή και ο Joe ήταν καταπληκτικός- έφτιαξε φυλλάδια με τα ονόματά τους απ’ έξω και όλους τους ύμνους και τις προσευχές που λέγαμε, τα πάντα. Η αρραβωνιαστικιά ήξερε το γεγονός ότι θα έπρεπε να είμαστε εξοπλισμένοι και ότι ο ασθενής θα πρέπει να φοράει μάσκα. Συνέχισαν όμως να είναι ενθουσιασμένοι με αυτό που επρόκειτο να συμβεί.»

Ο Joe έκανε κανονικά τον γάμο ενώ στην συνέχεια ακολούθησε και φωτογράφιση και τους έδωσαν και τούρτα. «Προσπαθήσαμε να το κάνουμε να μοιάζει όσο πιο πολύ γίνεται με γάμο» είπε η Sophie.

«Ήταν συνειδητοποιημένη ότι ήταν οι τελευταίες ώρες της ζωής του αγαπημένου της και νομίζω ότι ένιωσαν ότι αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που μπορούσαν να κάνουν μαζί. Τουλάχιστον θα είχαν αυτή την τελευταία ανάμνηση μαζί. Νομίζω όλοι κλαίγαμε από συγκίνηση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση