ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Αριστοτέλους – Ευριπίδου – Ηλιάδου: Ποια πρεμιέρα ξεπέρασε το 28%;

Δέσποινα Άσπρου

Διανύουμε ήδη την 3η εβδομάδα του Σεπτέμβρη και αν είσαι fun των τηλεοπτικών εκπομπών, σίγουρα θα ξέρεις ότι οι τρεις πολυαναμενόμενες καθημερινές εκπομπές έχουν κάνει ήδη την πρεμιέρα τους: μια κάθε εβδομάδα.

Χριστιάνα Αριστοτέλους, Κωνσταντίνα Ευριπιδου, Χαριτίνη Ηλιάδου: τρια ονόματα, τρεις «ανταγωνιστικές» εκπομπές. Ποια είναι η παρουσιάστρια που κέρδισε την αγάπη του κοινού κατά την πρώτη εκπομπή της; Ας δούμε ξεχωριστά τις τρεις εκπομπές.

Η τηλεοπτική επιστροφή της Χριστιάνας Αριστοτέλους την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού τα νούμερα τηλεθέασης έδειξαν πως οι τηλεθεατές περίμεναν την αγαπημένη τους εκπομπή. Καθόλη την διάρκεια της πρεμιέρας της εκπομπής τα νούμερα τηλεθέασης κινήθηκαν από το 22% και πάνω με την κορύφωση να πραγματοποιείται κατά την διάρκεια της συνέντευξης του πρώτου καλεσμένου της, Λουκά Φουρλά που τα μηχανάκια κτύπησαν 28,7%.

Στην συνέχεια ακολούθησε η πρεμιέρα της Κωνσταντίνας Ευριπίδου στο ΣΙΓΜΑ την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου. Στο σύνολο της τηλεθέασης η εκπομπή "Όλα καλά" κινήθηκε από 9% - 20%, κάτι βέβαια που έφερε χαμόγελα ικανοποίησης στο τηλεοπτικό κανάλι.

Τέλος πρεμιέρα έκανε τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου η νέα απογευματινή εκπομπή «ΠΑΡΕΑ mou» του TVOne με παρουσιάστρια τη Χαριτίνη Ηλιάδου. Αν και είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη Χαριτίνη Ηλιάδου στην τηλεόραση, ωστόσο έδειχνε αρκετά άνετη στο γυαλί και προσιτή στο κοινό. Τα νούμερα τηλεθέασής της κινήθηκαν από 14.9% και έφτασαν μέχρι και 17.8% στο σύνολο.

Οπότε όπως έχεις καταλάβει, μέχρι στιγμής, βασίλισσα της κυπριακής τηλεόρασης παραμένει η Χριστιάνα Αριστοτέλους.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X