ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Αραβανή-Οικονομόπουλος: Γιατί χώρισαν (ξανά);

Ντένη Καλλιβωκά

Μπορεί το προηγούμενο Πάσχα να το είχαν περάσει μαζί στις εξωτικές Μαλδίβες, όμως φέτος πέρασαν ξεχωριστά τις διακοπές τους μιας και αποφάσισαν να χωρίσουν. Το προηγούμενο διάστημα ακουγόταν έντονα ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή δεν είναι πια ζευγάρι, ωστόσο μια κοινή τους δημόσια εμφάνιση διέψευσε τις φήμες χωρισμού.

Ωστόσο αυτή τη φορά, ο χωρισμός τους είναι οριστικός αφού τα γεγονότα αυτό μαρτυρούν. Όπως ανέφερε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης, οι δυο τους έκαναν ξεχωριστά Πάσχα ενώ στην πρεμιέρα του Νίκου Οικονομόπουλου στη Θεσσαλονίκη, η Ευαγγελία Αραβανή έλαμψε διά της απουσίας της. 

Παράλληλα, σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life ισχυρίζεται πως οι προσπάθειες του ζευγαριού να βγουν αλώβητοι από την κρίση που πέρασε η σχέση τους, δεν απέφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έτσι, εδώ και ένα περίπου μήνα, οι δυο τους δεν είναι μαζί.

Φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού ανέφερε στην εφημερίδα: Το 2019 τους βρήκε ενωμένους και ευτυχισμένους, αποδείχτηκε όμως ότι είχαν διαφορετικά σχέδια» και εξηγεί: «Η σχέση τους μετά τη συγκατοίκηση είχε περάσει σε άλλο στάδιο. Η Ευαγγελία επιθυμούσε να κάνουν το επόμενο βήμα, για το οποίο Νίκος δεν ένιωθε έτοιμος. Η προβολή που είχε πάρει το ειδύλλιό τους ήταν κάτι που τον προβλημάτισε, αφού δεν θέλει να απασχολεί την δημοσιότητα με τα προσωπικά του. Αυτό ήταν και το αγκάθι που δημιούργησε τριβή ανάμεσά τους».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS