ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Αποτρόπαιο θέαμα: Έκαψαν σκύλο ζωντανό στην Λάρνακα

Μόνο ντροπή μπορούμε να αισθανθούμε για το φρικτό περιστατικό που καταγγέλλει το Κόμμα για τα Ζώα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος, άγνωστος ή άγνωστοι έκαψαν ζωντανό σκυλί ενώ βρισκόταν στο κλουβί του.

Το κόμμα στην ανακοίνωση του αναφέρει ότι η αστυνομία διερεύνησε το συμβάν σε συνεργασία με την πυροσβεστική και μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπίσει κάτι το μεμπτό ώστε να φθάσουν στα ίχνη του ενόχου ή των ενόχων ενώ καταδικάζει τέτοιες εγκληματικές, άνομες και βάρβαρες πράξεις.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Κόμματος για τα Ζώα:

Για ακόμη μια φορά βλέπουμε πλέον για το πως οι συμπολίτες δείχνουν τον πολιτισμό τους. Για μια ακόμη φορά ένα αθώο θύμα, ένα σκυλί ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου τον έχουν κάψει ζωντανό ενώ βρισκόταν στο κλουβί του.
Ο Αστυνομικός σταθμός Κιτίου που διερεύνησε το συμβάν σε συνεργασία με την πυροσβεστική υπηρεσία μέχρι στιγμής δεν προέκυψαν τα οποιαδήποτε στοιχεία που να οδηγούν στον ένοχο η τους ένοχους.

Για τον σκοπό αυτό κάνουμε έγκλιση στους πολίτες που πιθανόν να έχουν προσέξει κάτι η περιήλθε κάτι στην αντίληψη τους να επικοινωνήσουν με τον αστυνομικό σταθμό Κιτίου 24804520 η στο 1460.

Τέλος το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου καταδικάζει τέτοιες εγκληματικές, άνομες και βάρβαρες πράξεις. Αυτοί που πιθανόν να βρίσκονται πίσω από αυτή την αποτρόπαια πράξη τους λέμε ότι είναι δύο φορές εγκληματίες γιατί απλά εγκλημάτησαν πάνω σε ανυπεράσπιστο και αθώο ζώο το οποίο δεν είχε καν την δυνατότητα να προστατεύσει τον εαυτό του και δεν είχε ούτε και την δυνατότητα να δραπετεύσει από τις πυρήνες και αδηφάγες φλόγες.

ΠΗΓΗ: 24NEWS

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X