ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Αποκλειστικό: Που «τσακώσαμε» μαζί Ρέμο – Μπόσνιακ;

Ο Αντώνης Ρέμος δεν ήρθε μόνος του στην Κύπρο αυτή τη φορά. Μαζί του και η αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία ήταν συνεχώς μαζί του.

Το ζευγάρι έφτασε στο νησί μας την Παρασκευή και αμέσως κατευθύνθηκαν για το πολυτελές ξενοδοχείο Le Meridien. Εκεί αισθάνθηκαν προστατευμένοι από τους φωτογράφους και τους παπαράτσι, αφού στο ξενοδοχείο δεν μπορεί να μπει οποιοσδήποτε αλλά μόνο οι πελάτες του.

Το βράδυ της Παρασκευής έφαγαν στο κινέζικο εστιατόριο του Four seasons μαζί με παρέα και έδειχναν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Αντώνης Ρέμος παρευρέθηκε μόνος του, χωρίς την Υβόννη, σε εγκαίνια γραφείων της εταιρίας που διοργάνωσε τη μεγάλη συναυλία του με τον Στέλιο Ρόκκο. Εκεί μάλιστα συνάντησε τον  Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, που τέλεσε τα εγκαίνια.

Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη στις 8.30 το βράδυ στη Λεμεσό. Από τις 7 το απόγευμα Αντώνης Ρέμος και Στέλιος Ρόκκος βρισκόντουσαν στο χώρο της συναυλίας που πολύ γρήγορα γέμισε ασφυκτικά. Λίγο πριν την συναυλία η Υβόννη μαζί με συνεργάτες του Ρέμου έκανε την εμφάνιση της στα παρασκήνια και κάθισε εκεί όλο το βράδυ προσπαθώντας να προστατευτεί από τους φωτογράφους.

 Όμως ο φακός του must.com.cy την πέτυχε μαζί με τον αγαπημένο της. Οι δυο τους έδειχναν να περνάνε πολύ ωραία και έχουν καλή διάθεση. «Ήταν μια πολύ ωραία ευκαιρία και για τους δυο να χαλαρώσουν και να περάσουν λίγο χρόνο μαζί» μας είπε ένα πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος τους.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση