ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Αποκλειστικό: Ελευθερία Ελευθερίου ''Γιατί αποκάλεσα τον Λευτέρη... ξάδελφε'' - Η πρώτη της συνέντευξη για το YFSF

Η εμφάνιση της έκανε τον ανδρικό πληθυσμό να καρφωθεί στη μικρή οθόνη και όχι άδικα. Ηταν κούκλα, ήταν σέξι, ήταν... Britney αλλά πίσω από την μεταμφίεση αυτή κρυβόταν η κύπρια τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου.

Η πρώτη συνέντευξη της Ελευθερίας Ελευθερίου είναι γεγονός και έρχεται αποκλειστικά στο must.cy. Βάζει το χέρι στην καρδιά και μιλάει για το άγχος του πρώτου LIVE, για την "συγγένεια" της με τον νικητή Λευτέρη Ελευθερίου και την απίστευτη στήριξη που δέχτηκε από την πατρίδα της την Κύπρο.

Ελευθερία πως σου φάνηκε το πρώτο LIVE του YFSF?

Πολύ καλό... Πλάκα είχε...

 Αγχώθηκες που θα έσπαγες εσύ πρώτη τον... πάγο του LIVE;

Η αλήθεια είναι με ανησύχησε λίγο αυτό, το ότι θα εμφανιζόμουν πρώτη αλλά το θετικό ήταν πως παρακολούθησα όλο το υπόλοιπο show ευχάριστα. Άγχος υπήρχε ως προς το να βγει πιο σωστά και πιο δημιουργικά προς τα έξω, προς τον τηλεθεατή.

Ήταν πιο αγχοτικό από την Eurovision;

Δεν ήταν πιο αγχοτικό από την Eurovision αλλά σίγουρα ήταν πιο αβέβαιο. Στην Eurovision ήμουν ο εαυτός μου, εδώ όμως στο YFSF ήμουν κάποια άλλη.

Εισέπραξες πολύ καλά σχόλια από την κριτική επιτροπή και ειδικά από την κυρία Γκαγκάκη...

Η αλήθεια στο show επικρατεί μία πολύ καλή ατμόσφαιρα και η κριτική επειδή ήταν θετική. Νομίζω πως δεν με επηρέασε καθόλου. Μου άρεσε...

Στο τέλος ψήφισες τον μακρινό σου "εξάδελφο" τον Λευτέρη... Πως προέκυψε η "συγγένεια αυτή"..

Κάνουμε τρελή πλάκα με αυτό. Με τον Λευτέρη είχαμε συναντηθεί πριν από ένα χρόνο για πρώτη φορά σε μία παράσταση και ήρθε και μου λέει "Γεια σου Ελευθερία Ελευθερίου, είμαι ο Λευτέρης Ελευθερίου... μακρινός εξάδελφος" λόγω του ίδιου επίθετου. Και εκεί πιάσαμε και οι δύο τα γέλια. Από τότε όπου βρισκόμαστε κάνουμε πλάκα "που σαι ξάδελφε..."

Η επόμενη σου μεταμφίεση σε αγχώνει καθόλου;

Η κάθε μεταμφίεση πιστεύω θα με αγχώνει. Η πρώτη μου έπρεπε να μάθω τις κινήσεις και τα μυστικά της Britney... Δεν είναι εύκολα αλλά είναι κάτι το όμορφο για τον κάθε καλλιτέχνη πιστεύω.  Όσο για την Ελεύθερια Αρβανιτάκη που έχω αυτή την Κυριακή πιστεύω πως είναι.... μεγάλο το φορτίο.

Απ ότι προσέξαμε η Κύπρος βαθμολογικά με την ψήφο της σε έχει στηρίξει απίστευτα στο πρώτο LIVE

Πάρα πολύ και αυτό μου έδωσε χαρά. Νομίζω πως έχω πάρει τους περισσότερους ψήφους από το κοινό. Η Κύπρος με στήριξε απίστευτα και την ευχαριστώ. Γενικά η Κύπρος στηρίζει και αγαπά τα παιδιά της και αυτό έχει αποδειχτεί σε αρκετά τηλεοπτικά shows του παρελθόντος. Είναι πολύ όμορφο να νιώθεις πως το νησί σου, η Κύπρος σε στηρίζει και είναι δίπλα σου σε κάθε σου βήμα. Είναι κάτι που προσωπικά εμένα μου προκαλεί συγκίνηση όταν νιώθω πως η Κύπρος αγκαλιάζει τα παιδιά της.

Πιστεύουμε πως η Κύπρος όλη θα σε στηρίξει μέχρι το τέλος και γιατί όχι θα σε στείλει στον τελικό...

Μακάρι και το εύχομαι μέσα από την ψυχή μου. Οι Κύπριοι έχουν καλλιτεχνική φλέβα και τους αρέσει αυτό το καλλιτεχνικό τηλεοπτικό show. Κι επειδή αυτοί σε στηρίζουν πρέπει κι εμείς σαν καλλιτέχνες ποτέ να μην τους απογοητεύουμε, γι αυτόν ακριβώς τον λόγο θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και στο επόμενο LIVE.

Μπορείς να προβλέψεις από τώρα ποιος ή ποια μπορεί να είναι ο νικητής/τρια;

Ειλικρινά είναι όλοι πάρα πολύ καλοί γιατί όπως είπα τους παρακολούθησα όλους από την αρχή. Γέλασα πάρα πολύ με τον Λευτέρη και επειδή είναι ένας πολύ θετικός άνθρωπος, τσαλακώνει την εικόνα του και αυτό είναι πολύ σημαντικό και τον αγαπάει ο κόσμος και πιστεύω πως θα πάει πολύ καλά. Πάρα πολύ καλά.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X