ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Αποκαλύφθηκε το λάθος του ''Star Wars: The Force Awakens''

Οι φαν του ''Star Wars: The Force Awakens'' και γενικά όσοι είδαν την ταινία και ξέρουν πάνω κάτω την ιστορία έχουν την ίδια απορία. Πρόκειται για μια σκηνή που μπέρδεψε τους θεατές και οδήγησε σε αρκετές εικασίες για το τι ακριβώς σημαίνει. Προς απογοήτευσή τους, ο σκηνοθέτης της ταινίας, JJ Abrams, αποκάλυψε πως πρόκειται πολύ απλά για δικό του λάθος. 

Η συγκεκριμένη σκηνή δείχνει την επιστροφή των επιζώντων. Ο Han Solo έχει πεθάνει και η Leia αγκαλιάζει την Rey, που δεν γνώριζε καθόλου, αντί τον Chewbacca, που θα αγκάλιαζε λογικά μετά από ένα τέτοιο τραγικό γεγονός. Το φανατικό κοινό των ταινιών έσπευσε να βγαλει τα δικά του συμπεράσματα, θεωρώντας πως, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ της Leia και της Rey, που δεν είδαμε στην οθόνη.  

''Αυτό ήταν μάλλον ένα από τα λάθη που έκανα. Σκέφτηκα πως, εκείνη τη στιγμή, ο Chewbacca, παρά τα όσα ένιωθε, θα προσπαθούσε να σώσει τον Finn. Έτσι προσπάθησα να έχω τον Chewbacca να φεύγει έτσι και την Rey και τη Leia να συναντώνται. Η ιδέα των δύο να είναι δυνατές στη Δύναμη και να μην έχουν γνωριστεί... η Leia θα είχε ακούσει για τη Rey σε κάποια φάση που δεν είδαμε στην οθόνη, και φυσικά η Rey θα έμαθε για τη Leia. Και αυτή η ''επανασύνδεση'' θα ήταν και η πρώτη γνωριμία μαζί, όσο συμπονούν η μία την άλλη''. 

Κύμα απογοήτευσης στους φαν που περίμεναν κάτι περισσότερο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
JJ Abrams  |  Star Wars Force Awakens  |  Leia  |  Rey  |  λάθος  |  ταινία  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X