ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Απίστευτο σκάνδαλο στο Hollywood - Κατηγορούν παραγωγό για σεξουαλική παρενόχληση

Σαν βόμβα έσκασε η αποκάλυψη της ''New York Times'' πως ο διάσημος παραγωγός του Hollywood Harvey Weinstein έχει, κρυφά, τακτοποιήσει οκτώ κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης ανά τα χρόνια. Σε follow up story, η ιδια εφημερίδα δημοσίευσε άρθρο κατά το οποίο 13 ακόμα γυναίκες αποκάλυψαν τις δικές τους εμπειρίες με τον παραγωγό και απ' αυτές, οι τρεις μίλησαν σε δημοσιογράφο της εφημερίδας.

Η Ιταλίδα ηθοποιός Asia Argento μίλησε για την εμπειρία της 20 χρόνια μετά. 

''Ξέρω πως ''διέλυσε'' πολλούς ανθρώπους. Γι' αυτό αυτή η ιστορία - στη δική μου περίπτωση - είναι 20 χρονών. Κάποιες είναι πιο παλιές. Όταν τον βλέπω με κάνει να νιώθω αδύναμη και χαζή. Αφού με βίασε, νίκησε'' είπε η ηθοποιός. 

Ο παραγωγός απολύθηκε από την εταιρεία ''Weinstein Company'' λίγο μετά τη δημοσίευση των άρθρων ενώ όλο και περισσότερες ηθοποιοί του Hollywood - και όχι μονο - τον κατηγορούν πλέον ανοιχτά. 

Το μοντέλο Amba Battilana Gutierrez αποκάλυψε πως το 2015 ο παραγωγός της έπιασε το στήθος κατά τη διάρκεια ενός meeting. Πλάνα από το ξενοδοχείο όπου συναντήθηκαν έδειχναν το μοντέλο να αρνείται πεισματικά να μπει στο δωμάτιο του παραγωγού. 

Η Gwyneth Paltrow αποκάλυψε πως όταν ήταν 22 ετών και έτοιμη να ξεκινήσει τα γυρίσματα του ''Emma''. Όπως γράφει η ''New York Times'', ένα από τα meeting μεταξύ των δύο έγινε στη σουίτα του και ενώ ξεκίνησε αδιάφορα, ο παραγωγός στο τέλος της πρότεινε να πάνε στο υπνοδωμάτιο για μασάζ. ''Ήμουν παιδί, είχα συμβόλαιο, ήμουν κατατρομαγμένη'' είπε η ηθοποιός που, όπως είπε, αποκάλυψε το γεγονός στον τότε σύντροφό της, τον Brad Pitt, που ζήτησε το λόγο από τον Weinstein. 

Την αποκάλυψή της μέσω της εφημερίδας έκανε και η Angelina Jolie: 

''Είχα άσχημη εμπειρία με τον Harvey Weinstein στα νιάτα μου, και ως αποτέλεσμα επέλεξα να μην συνεργαστώ ξανά μαζί του και προειδοποιούσα όποιον θα συνεργαζόταν μαζί του. Αυτή η συμπεριφορά προς τις γυναίκες σε οποιοδήποτε επάγγελμα είναι απαράδεκτη'' 

Η τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση, θέλει την σύζυγό του, Georgina Chapman και μητέρα των δύο παιδιών του να έχει ζητήσει διαζύγιο μετά από 10 χρόνια γάμου. 

''Ραγίζει η καρδιά μου για όλες τις γυναίκες που υπέφεραν απ' αυτές τις ασυγχώρητες πράξεις. Αποφάσισα να αφήσω τον σύζυγό μου. Η φροντίδα των παιδιών μου είναι η προτεραιότητά μου'' γράφει η Chapman σε επίσημη δήλωση. 

O Weinstein είναι γνωστός για θρυλικές ταινίες όπως ''Pulp Fiction'', ''Shakespeare In Love'' και ''Kill Bill'' εκτός των άλλων, ενώ το 1999 βραβεύτηκε με Όσκαρ για το ''Shakespeare in Love''.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X