ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Απίστευτο ποιος γράφει τραγούδι στην Κατερίνα Στανίση

Έχει μια ιδιαίτερη φωνή και είναι σταθερή αξία στον χώρο του ελληνικού πενταγράμμου. Πριν από χρόνια της έδωσε τραγούδι ο Σταμάτης Κραουνάκης. Τώρα... η Κατερίνα Στανίση επιστρέφει με τραγούδι του Τζίμη Πανούση.

Ναι, καλά διαβάσατε. Μπορεί η Κατερίνα Στανίση να κατεβαίνει υποψήφια με την Τελεία του Απόστολου Γκλέτσου όμως ετοιμάζει και την δισκογραφική της επιστροφή.

«Βρίσκομαι στο στούντιο και ηχογραφώ δύο νέα τραγούδια. Το ένα είναι του Σωτήρη Αγραφιώτη και του Φώντα Θεοδώρου. Η μεγάλη έκπληξη είναι ότι ηχογραφώ ένα ακόμα καινούργιο τραγούδι που έγραψε για μένα ο Τζίμης Πανούσης - και μουσική και στίχους! Είμαι ευτυχής γι' αυτή τη συνεργασία, η οποία προήλθε από τον ίδιο τον Τζίμη. Είναι ένα τραγούδι έκπληξη, που θα κυκλοφορήσει σύντομα και στο οποίο ο Τζίμης διατυπώνει κάποια πράγματα με τη δική του γλώσσα. Δεν θα έλεγα ότι είναι σατιρικό, αλλά ένα τραγούδι με τη σφραγίδα του Τζίμη, όπου βέβαια διατυπώνει και στοιχεία για την πολιτική» είπε η ίδια η τραγουδίστρια στον Ελεύθερο Τύπο.

Ο Τζίμης Πανούσης επιβεβαίωσε τη συνεργασία με την Κατερίνα Στανίση, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως αρκετοί καλλιτέχνες το είπαν στα στούντιο όμως μόνο με τη φωνή της Στανίση βγαίνει τόσο καλά ερμηνευμένο.

Το κομμάτι λέγεται «Υγιεινή διαστροφή με την Κατερίνα Σ.» και είναι σε ρυθμό νταμπ-στεπ. Αποκαλύπτοντας ένα μέρος από τους στίχους, ο Τζ Πανούσης είπε: «Σκάει στο χέρι μου ένα ΛΟΤΤΟ / σαν πασχαλιάτικο μπουρλότο / οι αντιστάσεις των μαζών / κουρεύονται με το γκαζόν / και οι βροντές του Ολύμπου /πήγανε στο βρόντο».

Και το ρεφρέν: «Υγιεινή διαστροφή / παίρνω ανάποδη στροφή / τα σουτζουκάκια της γιαγιάς / βγάλαν σκουλήκια / υγιεινή διατροφή / ξαναμασάω την τροφή / και τα αρχαία μου / ξερνάω μπινελίκια / υγιεινή διατροφή / στη δυτική καταστροφή / να αποκρούσουμε / τα γκέι νταϊλίκια», όπου, όπως αναφέρει ο Τζίμης στο gossiptv, «εδώ η Κατερίνα τα δίνει όλα».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση