ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Απάτη στο όνομα του ''Λουκά Φουρλά''

Δέσποινα Άσπρου

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Βουλής που δραστηριοποιείται εθελοντικά τα τελευταία χρόνια για την στήριξη του Παιδοογκολογικού Νοσοκομείου και των παιδιών που "παλεύουν" με τον καρκίνο προέβη το απόγευμα της Δευτέρας 21 Ιανουαρίου στην δημόσια καταγγελία μιας απάτης που «πρωταγωνιστεί το όνομά του». Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Πρόσφατα διενεργήθηκε στο Παραλίμνι ένας «έρανος» για φιλανθρωπικό σκοπό χρησιμοποιώντας παράνομα το όνομα του Λουκά Φουρλά αποσπώντας χρήματα από ανυποψίαστο κόσμο.

Ο πολύ αγαπημένος δημοσιογράφος μέσα από δηλώσεις του στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”, που προβλήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας, 21 Ιανουαρίου, γνωστοποίησε ότι πρόκειται για απάτη και ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν εμπλέκεται σε αυτή την δράση.
“Είναι πραγματικά τραγικό να αντιλαμβάνεσαι πως κάποιοι άνθρωποι με σκοπό το κέρδος εκμεταλλεύονται ακόμα και ιερούς σκοπούς προκειμένου να βάλουν κάποια λεφτά στην τσέπη. Η ιστορία ξεκίνησε από ένα τηλεφώνημα που έλαβα από ένα συνάδελφο, ο οποίος με ενημέρωσε πως στην περιοχή της Σωτήρας κάποιο διενεργούν έρανο πουλώντας περιοδικά χρησιμοποιώντας το όνομα το δικό μου και των “Μικρών Ηρώων” στο Παιδοογκολογικό […] Η αστυνομία με ειδοποίησε και είπα ότι “καμία σχέση εμείς δεν πουλάμε περιοδικά στους δρόμους” Ήταν θέμα χρόνου η σύλληψή τους. Αυτό που με συγκίνησε ιδιαίτερα. Οι κάτοικοι έδιναν λεφτά παρόλο που δεν τους φαινόταν έμπιστη η κατάσταση διότι άκουγαν το όνομα του Λουκά Φουρλά και θεωρούσαν ότι έπρεπε να βοηθήσουν”, είπε χαρακτηριστικά ο Λουκάς.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση