ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Άντρεα Κυριάκου: “Οι πρώτες μου σκέψεις στην εγκυμοσύνη”

Δέσποινα Άσπρου

Η Άντρεα Κυριάκου όπως είναι ευρέως γνωστό, περιμένει το πρώτο της παιδάκι και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της την πορεία της εγκυμοσύνης της, αλλά και όλα όσα ζει και αισθάνεται την περίοδο αυτή της ζωής της. 

Σε πρόσφατη δημοσίευση στο blog το οποίο διατηρεί (feedme.fashion) μοιράστηκε τις πρώτες της σκέψεις σχετικά με την εγκυμοσύνη, ενώ παραδέχθηκε ότι αυτό το διάστημα είναι το ομορφότερο της ζωής της. Ανάμεσα σε πολλά είπε:  «Η εγκυμοσύνη είναι η πιο ευλογημένη περίοδος στη ζωή μια γυναίκας, δώρο Θεού, η δημιουργία ενός ανθρώπου που θα είναι μισός εσύ και μισός ο άνθρωπος σου. Τι πιο όμορφο;»

Το γνωστό μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια δεν δίστασε να μιλήσει και για τις δυσκολίες με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη. «Οι πρώτοι μήνες δεν ήταν οι πιο εύκολοι, αντιμετωπίσαμε κάποιες μικρές ατυχίες που εννοείτε δεν συγκρίνονται με τις δυσκολίες άλλων γυναικών, αλλά όταν βιώνεις την 1η σου εγκυμοσύνη είναι όλα ακόμη πιο έντονα… και ο φόβος, και η λαχτάρα, αλλά και η αγωνία είναι τεράστια», είπε χαρακτηριστικά σε μια κατάθεση ψυχής. 

Φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την ανυπομονησία της να σφίξει το μικρό της αγγελούδι στην αγκαλιά της. Όπως η ίδια είπε: «Πλέον διανύουμε τον 7ο μήνα και η ανυπομονησία μου δεν περιγράφεται!! Η αυπνία κτυπά κόκκινο, οι πονοκέφαλοι συχνοί και η πείνα συχνότερη. Αλλά αυτά θα τα πούμε αναλυτικά σε άλλο post γιατί έχω δεχτεί πολλά μηνύματα σας με συμβουλές και απορίες που δεν αρκούν μερικές γραμμές για να τα πούμε!».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση