ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Άνοιξε τις πόρτες του το PAPAFiLiPOU Ice Cream Museum

Το πρώτο Μουσείο Παγωτού στην Κύπρο είναι γεγονός.

Η εταιρεία Παπαφιλίππου εγκαινίασε το μουσείο παγωτού στις εγκαταστάσεις στην Κοκκινοτριμιθιά στις 20 Ιουνίου, με σκοπό να αναδείξει την μακρόχρονη ιστορία του παγωτού στον κόσμο, και φυσικά στην Κύπρο. Επιπλέον, ο επισκέπτεις μπορεί να δει από κοντά μηχανήματα παρασκευής παγωτού από το 1850 μέχρι και το πρόσφατο παρελθόν, αλλά και να μάθει με το τρόπο παρασκευαζόταν παλιά το παγωτό, να δει παλιές συσκευασίες και να ενημερωθεί για τις βασικές κατηγορίες παγωτών. 

Αυτό άλλωστε αποτελούσε ένα μεγάλο όνειρο του κ. Παπαφιλίππου, που κράτησε τον συγκεκριμένο χώρο σκοπεύοντας μια μέρα να ανοίξει ένα μουσείο παγωτού. Η μέρα αυτή έφτασε και ο ίδιος σήμερα δηλώνει περήφανος που μπορεί να προσφέρει κάτι τόσο ξεχωριστό στην Κυπριακή κοινωνία. 

 

Τη εκδήλωση εγκαινίων καλωσόρισε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κ. Γιώργος Λακκοτρύπης, ο πρόεδρος του ΚΕΒΕ κ. Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης, η αναπληρώτρια γενική διευθύντρια της εταιρείας, Στέλλα Μαυρομμάτη, αλλά και πλήθος εκλεκτού κόσμου, ή «καλών φίλων» όπως θέλει να τους αποκαλεί ο κ. Παναγιώτης Παπαφιλίππου.

Το Μουσείο είναι ανοιχτό σε οργανωμένες επισκέψεις σχολείων και άλλα οργανωμένα σύνολα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση