ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Άνοδος θερμοκρασίας σήμερα

Σήµερα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ενώ από το µεσηµέρι και µετά θα παρουσιάζονται αυξηµένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 30 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που αρχικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά. Τις αυγινές ώρες δυνατό να σχηµατιστεί τοπικά αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ .Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος µε παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευµα θα αναπτυχθούν νεφώσεις που αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή καταιγίδα κυρίως στα ορεινά.

Την Πέµπτη θα εµφανίζονται αυξηµένες νεφώσεις στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο το τριήµερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
καιρός  |  νέα  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση