ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Άννα Βίσση: Η έκπληξη που της ετοίμασαν οι θαυμαστές της στην Κύπρο

Στο αεροδρόμιο Λάρνακας συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός την Άννα Βίσση για να παρουσιάσει ορισμένα στιγμιότυπα από τους Δαίμονες και εκεί την περίμενε μια έκπληξη που όπως φαίνεται την συγκίνησε!

Όταν έφτασε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας την είχαν περικυκλώσει οι θαυμαστές της και της τραγούδησαν το «Προτιμώ» προσαρμοσμένο στην κυπριακή διάλεκτο. Εκείνη, καθόταν χαμογελαστή και τους άκουγε συγκινημένη ενώ όλο και περισσότερος κόσμος συγκεντρωνόταν στο σημείο.

Η Άννα Βίσση με καλεσμένους την Εβελίνα Παπούλια και τον Παναγιώτη Πετράκη θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην Κύπρο ένα απόσπασμα από τη ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα και Σταύρου Σιδερά ενώ οι δύο καλλιτέχνες ετοιμάζουν και solo εμφάνιση που όπως άφησαν να εννοηθεί, θα συζητηθεί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Βίσση ετοιμάζεται να ξεσηκώσει τους θαυμαστές της όπως κάνει τα τελευταία 40 χρόνια.

Info: Σάββατο, 27 Ιουλίου στο Δημοτικό Κηποθέταρο Λεμεσού, Δευτέρα 29 Ιουλίου στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας, την Τρίτη 30 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο Μακαρίου Γ στη Λευκωσία, χορηγοί επικοινωνίας το MAD, η εφημερίδα Καθημερινή και το Love Radio  100.7 & 88.7.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X