ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ανήλικη από το εξωτερικό κάρφωσε Λεμεσιανό για «αρρωστημένες ορέξεις»

Δέσποινα Άσπρου

Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας διερευνά η Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη 41χρονου, κατοίκου Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε από το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (ΓΚΗΕ), μετά από πληροφορίες που έφτασαν στην Αστυνομία, από την INTERPOL και την EUROPOL. Σύμφωνα με αυτές, ανήλικη από χώρα του εξωτερικού, κατήγγειλε ότι σε διαδικτυακή της συνομιλία, με άλλο χρήστη πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, του απέστειλε αρχεία με παιδικό πορνογραφικό υλικό, στο οποίο απεικονίζεται η ίδια. Από τις πρώτες εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι ο εν λόγω χρήστης, βρίσκεται στην Κύπρο.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν από το ΓΚΗΕ, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 41χρονου κατοίκου Λεμεσού, βάσει της οποίας εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης του και έρευνας της οικίας του.

Το μεσημέρι σήμερα, μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στην οικία του 41χρονου, όπου τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Ακολούθησε έρευνα στην οικία, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα κινητό τηλέφωνο και ένας πύργος ηλεκτρονικού υπολογιστή. Όλες οι κατασχεθείσες συσκευές θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου Αστυνομίας διερευνά την υπόθεση.

ΠΗΓΗ: 24NEWS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X