ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας η Κατερίνα Καινούργιου;

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει καιρό να δώσει τηλεοπτική συνέντευξη, όμως αυτή τη φορά τα είπε ΟΛΑ στον Θέμο Αναστασιάδη.

Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, τις φήμες που τη θέλουν να παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι, για το Dancing With The Stars, αλλά και τον συνεργάτη της στο «Δέστε τους», Νίκο Μουτσινά.

«Δεν είπα και τίποτα η κακομοίρα», είπε αρχικά για ό,τι έγινε ανάμεσα σε εκείνη και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και συνέχισε: «Εγώ είπα ότι δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που είπε για τον κύριο Παπαδάκη, είπα ότι είναι αγενής και αδαής. Μετά το τι άκουσα… Σοκαρίστηκα! Εμένα μου αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν ωραίο λόγο και ο Μπογδάνος είναι ένας πολύ μορφωμένος άνθρωπος, έχει ένα πνευματικό επίπεδο και ξαφνικά τον ακούς να λέει όλα αυτά τα τρελά. Σοκαρίστηκα! Είχε κάνει ανάλυση της τρέσσας, από το Α έως το Ω. Στην αρχή στεναχωρήθηκα, αλλά μετά εντάξει. Το τελείωσε και γρήγορα μόνος του».

Όσο για το αν παντρεύεται με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο; «Επιτέλους έκανα σχέση που κράτησε έναν χρόνο. Είχα παλιότερα, αλλά το να είμαι με έναν άνθρωπο, να συζώ και να είμαι τόσο καλά, δεν το είχα. Συζήσαμε από τον πρώτο μήνα. Στην αρχή ήταν παράξενο και οι γονείς μου δεν ήθελαν! Όμως στην αρχή κοιμάσαι μια δυο μέρες, μετά όλη τη βδομάδα, μετά μετακομίζεις όλο το σπίτι και τη ντουλάπα. Ε και μετά είναι αυτό… Η ντουλάπα είναι λίγο μεγάλη, όμως, και τη μετακόμισα όλη», προσθέτοντας: «Ακούγεται συνέχεια ότι παντρεύομαι. Δεν ισχύει τίποτα, κανένα δαχτυλίδι δεν μου έχει πάρει. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που μιλάω, χωρίς να πουλάω την προσωπική μου ζωή. Επειδή μπαίνω καθημερινά στα σπίτια του κόσμου, όταν με ρωτάνε κάτι, απαντάω. Όταν με το καλό γίνει και με ρωτήσουν, θα το πω».

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε και για την πρόταση που δέχτηκε από τον ΑΝΤ1 για το Dancing With The Stars: «Μου έχουν γίνει άλλες δυο χρονιές στο Dancing, αλλά δεν θα το κάνω με τίποτα. Είμαι τόσο αγγούρι στον χορό, που αν πάω θα ρεζιλευτώ. Οπότε, δεν πρόκειται να πάω ποτέ στο Dancing With The Stars», ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον μέντορά της, όπως τον χαρακτήρισε,Νίκο Μουτσινά: «Είμαι 5 χρόνια στο Δέστε Τους. Είναι πολύ καλά και πολύ επιτυχημένα χρόνια. Η συνεργασία με τον Νίκο ΜΟυτσινά είναι ό,τι πιο όμορφο έχω στην τηλεοπτική μου καριέρα. Ο Νίκος είναι ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος, είναι ο μέντοράς μου! Με αγαπάει πολύ και με έχει στηρίξει».

Δείτε το βίντεο!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X