ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ανδρέας Γεωργίου: H αποτυχία και η επιτυχία στα επαγγελματικά του

Ο Ανδρέας Γεωργίου, ένας επιτυχημένος ηθοποιός αλλά και σκηνοθέτης, μιλά για την επιτυχία του «Τατουάζ», τον Ντάνο ως ηθοποιό, αλλά και την αποτυχία που δυσκολεύτηκε να διαχειριστεί.

Ο δημιουργός της επιτυχημένης σειράς του Alpha, αποκάλυψε πως το «Τατουάζ» πρόκειται να βγει εκτός συνόρων, αναφέρθηκε στην επιλογή του Γιώργου Αγγελόπουλου να ενταχθεί στην ομάδα, ενώ δεν έκρυψε πως είχε δυσκολευτεί να δεχθεί την αποτυχία της σειράς «Κόκκινο Νυφικό».

Συγκεκριμένα ο ίδιος δήλωσε: «Όταν ξεκινήσαμε το "Μπρούσκο", δεν είχαμε στο μυαλό μας καν την πιθανότητα ότι μπορεί αυτή η σειρά να βγει έξω από Ελλάδα. Εμείς κάναμε μια σειρά για την ελληνική αγορά. Δεν είχαμε στο μυαλό μας ότι θα πουληθεί στο εξωτερικό η σειρά» παραδέχθηκε ο Ανδρέας Γεωργίου, τη στιγμή που το «Μπρούσκο» παίζεται σε 52 χώρες! Μάλιστα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Έχω ταξιδέψει για το promo της σειράς σε κάποιες από αυτές. Υπάρχουν χώρες που δεν ήξεραν την ύπαρξη της Ελλάδας (και κυρίως της Κύπρου) και ένιωσα περήφανος που έμαθαν και στοιχεία της κουλτούρας μας μέσα από αυτήν τη σειρά. Μας μάθανε ως λαό. Και αυτό με κάνει να νιώθω περήφανος. Θέλω να σου πω ότι υπάρχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και για το "Τατουάζ". Ξέρω ότι το κανάλι συζητάει με κάποιες εταιρείες διανομής στο εξωτερικό που ενδιαφέρονται, και εύχομαι να έχει την ίδια τύχη».

Για την είσοδο του Ντάνου στη σειρά τόνισε: «Με τον Γιώργο υπήρξε το πακέτο. Είχε την εμφάνιση, είχε αυτό που χρειαζόταν για τη σειρά, έχει αντίληψη, είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει, είναι αξιοπρεπέστατος και «κουβαλάει» και όλο αυτό με το μάρκετινγκ που λες. Γιατί να μην το κάνω δηλαδή;».

Ωστόσο όσο αφορά την αποτυχία της σειράς «Κόκκινο Νυφικό», δήλωσε πως ήταν δύσκολο να την διαχειριστεί, λέγοντας: «Είναι κάτι που το έχω ξαναπεράσει. Φέτος θα σου πω ότι δεν μου ήταν εύκολο. Με το "Κόκκινο Νυφικό", που δεν είχε πάει τόσο καλά όσο περίμενα, δεν μπορώ να σου πω ότι ήταν τόσο εύκολο να το διαχειριστώ. Ήθελα να βρω καινούργιους τρόπους. Γιατί, όπως ξέρεις, μεγαλώνουμε, έχουμε άλλη αντίληψη των πραγμάτων. Ήθελα λίγο χρόνο μέχρι να το διαχειριστώ μέσα μου και το ξεπέρασα. Όμως, ναι, εξαρτάται. Είναι πάντα θέμα timing, τι έχεις στα χέρια σου, είναι τι έχεις ονειρευτεί, τι έχεις σχεδιάσει, τι χάνεις, τι κερδίζεις. Και πάντα μια αλλαγή ή κάτι απρόοπτο που θα σου τύχει νομίζω ότι χρειάζεται τον χρόνο του».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση