ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ανδρέας Φυλακτού: Έτοιμος για το μεγάλο άλμα

Πέρα από τα όριά του θέλει να φτάσει ο Αντρέας Φυλακτού, ο οποίος ξεκίνησε μια πολύ συγκινητική προσπάθεια. Ο Κύπριος ηθοποιός με στόχο να στηρίξει το τμήμα παιδικού καρκίνου στο νοσοκομείο St George, αποφάσισε να κάνει ελεύθερη πτώση.

Συγκεκριμένα με ένα post στο Facebook, εξήγησε στους διαδικτυακούς του φίλους πως πήρε την απόφαση να πραγματοποιήσει ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο από τα 10.000 πόδια στις 11 Απριλίου, για να τιμήσει τη μνήμη ενός 9χρονου αγοριού και ανιψιού ενός πολύ καλού του φίλου.

«Αγαπητοί φίλοι,
Στις 11 Απριλίου θα πραγματοποιήσω ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο από τα 10.000 πόδια!!!  Το άλμα γίνεται για να μαζευτούν λεφτά για το τμήμα παιδικού καρκίνου του νοσοκομείου St George στην μνήμη ενός εννιάχρονου αγοριού και ανιψιού ενός πολύ καλού μου φίλου! Έχω καλύψει όλα τα έξοδα του άλματος έτσι ότι μαζευτεί θα δωθεί για τον σκοπό!! Όσοι μπορούν και έχουν την καλωσύνη να δώσουν έστω και το πιο μικρό ποσό ας επικοινωνήσουν μαζί μου με προσωπικό μήνυμα να τους δώσω λεπτομέρειες! Σας ευχαριστώ όλους!», έγραψε στα social media καλώντας το κοινό να στηρίξει αυτή του την προσπάθεια.

Με ένα προσωπικό μήνυμα στο Facebook, το κοινό μπορεί να επικοινωνήσει με τον ηθοποιό και να κάνει την εισφορά του. Ακόμη και μικρή, μην ξεχνάτε πως είναι μεγάλη.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X