ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Αναστασία Παπαδοπούλου: «Η Ζέτα Αιμιλιανίδου ήταν αυτή που μου έδειχνε τον δρόμο ενώ χανόμουν»

H συγκινητική ανάρτηση για την απώλεια.

newsroom must

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 67 ετών, άφησε στο Νοσοκομείο «Υγεία» στην Αθήνα η υπουργός Εργασίας της Κύπρου Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, η Υπουργός Υγείας βρισκόταν εδώ και τρεις βδομάδες στην εντατική μονάδα παρακολούθησης και βρισκόταν σε καταστολή, μετά από ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου.

Αν και οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να βρει ξανά τις αισθήσεις της, το βράδυ της Δευτέρας 6 Ιουνίου διαπιστώθηκε πως η κατάσταση της Υπουργού ήταν μη αναστρέψιμη.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε και μέσω ανακοίνωσης της Προεδρίας

Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να “αποχαιρετήσουν” τη Ζέτα μέσα από συγκινητικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπενθυμίζοντάς μας το έργο της Υπουργού Εργασίας για το νησί μας, όλα τα καλά που έκανε μέσα από τη θέση της, αλλά και πόσο αγαπητή υπήρξε για τους συνάδελφους, φίλους και οικογένειά της. Ανάμεσα στα άτομα που είπαν “αντίο” στην κ.Ζέτα ήταν η Αννίτα Δημητρίου αλλά και η Αναστασία Παπαδοπούλου, της οποίας η ανάρτηση ακολουθεί πιο κάτω:

Χωρίς τη Ζέτα δεν θα υπήρχε Σπίτι του Παιδιού, δεν θα υπήρχε Εθνική Στρατηγική για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, δεν θα υπήρχε η Φωνή. Στο είπα πολλές φορές εσύ ήσουν η δύναμη πίσω από όλα. Αυτή που έβρισκε λύσεις όταν άλλοι έλεγαν «δεν γίνεται». Αυτή που έδειχνες το σωστό δρόμο όταν εγώ χανόμουν. Θα σκέφτομαι πάντα με χαμόγελο τις 20-λεπτες συναντήσεις μας που πάντα κατέληγαν να διαρκούν 2-3 ώρες. Θα θυμάμαι πάντα τις συμβουλές σου και την καθοδήγηση σου. Θα σέβομαι πάντα τον χαρακτήρα και το παράδειγμα σου. Θα προσπαθώ πάντα να σε φτάσω.

Θα μου λείψεις Ζέτα μου.”

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση