ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ανακοίνωσε τον γάμο της η Κρίστη Αγαπίου

Μέσω instagram μας ανακοίνωσε η Κρίστη Αγαπίου τον  γάμο της με τον γνωστό επιχειρηματία Πανίκο Λειβαδιώτη. Με φωτογραφία να κοιτούν το ηλιοβασίλεμα και ο Πανικος να έχει στους ώμους του την μέλλουσα σύζυγο του η Κρίστη έγραψε στην λεζάντα ''Του χρόνου τέτοιο καιρό θα παντρεύομαι τον σύντροφο μου. Σε ευχαριστώ που μου δίδαξες ότι η αγάπη δεν έχει όρια, ότι μπορείς να κάνεις ότι βάλεις στο μυαλό σου και που για να απολαμβάνεις την ζωή σου πρέπει να είσαι ατρόμητος. Τόσο Ενθουσιασμένη’’.  Η Κρίστη ωστόσο δεν αποκάλυψε την συγκεκριμένη ημερομηνία αλλά ότι τον Σεπτέμβριο του 2017 θα ντυθεί σίγουρα νύφουλα!

Η σχέση τους μετρά μερικά χρονιά αλλά η αγάπη και ο έρωτας τους λάμπει από χιλιόμετρα. Το γνωστό μοντέλο δεν σταματά να ανεβάζει χαρούμενες φωτογραφίες με τον σύντροφο της από τις διακοπές και τις δραστηριότητες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνοντας συνέχεια αναφορά για το πόσα πράγματα της μαθαίνει και πόσο αγαπιούνται.

Τον περασμένο Απρίλιο ο Πανίκος Λειβαδιώτης έκανε πρόταση γάμου στην Κρίστη Αγαπίου σε μια παραλία και το μοντέλο δεν συγκράτησε την χαρά της και είπε αμέσως το ‘’ΝΑΙ’’, φυσικά δεν μπορούσε να μην μοιραστεί την χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους και ανέβασε την υπέροχη φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα likes και τα comments με τα συγχαρητήρια να πέφτουν βροχή.

Εμείς τους ευχόμαστε να ζήσουν!!

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση