ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Álvaro de Miranda Neto-Denize Severo: Μάθαμε το φύλο του μωρού τους

Η αποκάλυψη για τον πρώην της Αθηνάς Ωνάση

Δέσποινα Άσπρου

Η χθεσινή μέρα ήταν ιδιαίτερη για τον πρώην την Αθηνάς Ωνάση, Álvaro de Miranda Neto, καθώς γιόρτασε τα 47α γενέθλιά του. Με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή μέρα ο ίδιος μαζί με την επί δύο χρόνια σύζυγό του Denize Severo, ανακοίνωσαν το φύλο του μωρού τους.

Πριν δούμε αν περιμένουν αγόρι ή κορίτσι, να θυμίσουμε πως το ζευγάρι μας ενημέρωσε για τον ερχομό του παιδιού τους μέσω ανάρτησης στο facebook - την ημέρα μάλιστα των γενεθλίων της Αθηνάς! Τώρα εμείς δεν ξέρουμε αν αυτό ήταν τυχαίο, αλλά ωφείλαμε να το αναφέρουμε.

Την περασμένη Τετάρτη λοιπόν, η Denize Severo δημοσίευσε μια ρομαντική φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τον σύζυγό της, για να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του και μεταξύ άλλων έγραψε: «Σήμερα είναι η μέρα του Doda Miranda, της αγάπης της ζωής μου,του συζύγου μου, του πατέρα του γιου μου, του συντρόφου μου, του φίλου μου, του πιο γενναιόδωρου ανθρώπου που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου. Είμαι τόσο τυχερή Θεέ μου!».

Στο σημείο αυτό να πούμε ότι ο Álvaro έχει ακόμη μια κόρη, την 20χρονη Viviane Miranda από τον προηγούμενο γάμο του με τη Cibele Dorsa.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Denize Severo de Miranda (@denizesevero) on

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση