ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Αλλάζουν ακόμα και οι σαμπάνιες της Φόρμουλα 1

Εδώ και πολλά χρόνια ανήκει στην παράδοση της Φόρμουλα 1: το άνοιγμα σαμπάνιας στους πανηγυρισμούς στο βάθρο και ενίοτε το βρέξιμο των τριών πρώτων κάθε Γκραν Πρι με το ακριβό ποτό.

Φυσικά πέρα από παράδοση και τελετουργικό η παρουσία της σαμπάνιας είναι και business και έτσι μια από τις πρώτες αλλαγές που έγιναν υπό το νέο καθεστώς της Liberty Media στη Φόρμουλα 1 ήταν η υπογραφή μιας νέας συμφωνίας.

Η νέα σαμπάνια εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Γκραν Πρι του Μονακό ενώ ενδιαφέρον είναι πως υπήρχαν τρεις διαφορετικές παραλλαγές του μπουκαλού, με χρυσή, αργυρή και χάλκινη ετικέτα, με αυτή προφανώς τη σειρά για τους 3 πρώτους.

Η συμφωνία αντίθετα ανακοινώθηκε μόλις πρόσφατα, ενώ οι άνθρωποι της Liberty Media ανέφεραν πως η επιλογή έγινε και με... αγωνιστικά κριτήρια, μιας και το μπουκάλι της συγκεκριμένης σαμπάνιας -όπως άλλωστε διαφαίνεται και από το όνομά της- κατασκευάζεται από ανθρακονήματα. Κάτι που βέβαια ταιριάζει απόλυτα με την τεχνολογία που χρησιμοποιείται στα μονοθέσια της Φόρμουλα 1.

Οι υπεύθυνοι της Liberty Media, μάλιστα, έχουν τοποθετήσει και μικροκάμερες πάνω σε κάθε μπουκάλι σαμπάνιας προκειμένου να υπάρχουν και νέες γωνίες λήψης των πανηγυρισμών. Επίσης ενδιαφέρον είναι πως η νέα συμφωνία σημαίνει και την επιστροφή της σαμπάνιας στο μαγικό κόσμο της Φόρμουλα 1, μια μέχρι πρότινος ήταν απλώς αφρώδης οίνος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση