ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού: Βροχές και καταιγίδες

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς

Βαρομετρικό χαμηλό, με κέντρο την Αίγυπτο, αρχίζει σταδιακά να επηρεάζει τον καιρό της περιοχής. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας αναμένεται κατά διαστήματα να είναι αυξημένες, ενώ σταδιακή υποχώρησή της αναμένεται από το βράδυ του Σαββάτου.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν τοπικά μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά στα προσήνεμα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και το απόγευμα, στα προσήνεμα παράλια, ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει συννεφιασμένος και από αργά το βράδυ αναμένονται τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ αλλά στα προσήνεμα μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 Μποφόρ και αργότερα τοπικά μέχρι σφοδροί, 6 με 7 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη, στα δυτικά παράλια και μέχρι κυματώδης στα βόρεια, στα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες καθώς και πολύ ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και το πρωί αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Ωστόσο, αργότερα, αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος παρόλο που τοπικά δυνατό να παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Παρασκευή, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το Σάββατο, αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και μη αξιόλογη μεταβολή την Κυριακή, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X