ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Αλλαγές fast forward για Netflix

Έρχεται η αλλαγή στην ταχύτητα αναπαραγωγής

To Netfilx με το που πρωτοεμφανίστηκε έφερε τα πάνω κάτω και άλλαξε τα όσα γνωρίζαμε για τις ταινίες και τις σειρές έως τώρα με αρκετούς από εμάς να παθαίνουμε εμμονή με ότι έχει. Η γνωστή πολυεθνική εταιρεία Netflix συνεχώς εφαρμόζει αλλαγές και αναβαθμίζεται έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν μια καλύτερη εμπειρία.

Μετά από τις αλλαγές πληρωμών και τη διαδικασία εγγραφής νέων μελών τώρα έρχεται μια νέα απόφαση, να δοκιμαστεί ένα νέο εργαλείο που αφορά την καλύτερη έκδοση για τα κινητά τηλέφωνα.

Σε σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Android Police αναφέρθηκε πως “Πάντα προσπαθούμε να βρούμε νέους τρόπους για να βοηθήσουμε τους συνδρομητές στη χρήση του Netflix. Με αυτό τον τρόπο θα βελτιωθεί το mobile version του Netflix, χάρη στην οποία οι συνδρομητές θα μπορούν να ρυθμίσουν μόνοι τους την ταχύτητα αναπαραγωγής του βίντεο στα κινητά και τα tablet επιλέγοντας είτε την επιβράδυνση (στο 0.5x και το 0.75x) είτε την επιτάχυνση (στο 1.25x και το 1.5x)”.

Έτσι οι συνδρομητές θα διευκολυνθούν αρκετά κατά τη διαδικασία παρακολούθησης αν και ακόμη δεν έχουν γίνει περαιτέρω ενέργειες. Η Keela Robinson αντιπρόεδρος του Netflix έκανε σαφές πως “ Η αλλαγή στην ταχύτητα αναπαραγωγής δε θα σημαίνει αλλαγή ή αλλοίωση του ήχου”.

Καθόλου κακό αυτό, αφού θα είναι προς όφελος όλων μας και θα μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο στο κινητό μας, μόνο όταν το Netflix δώσει το τελικό ναι...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση