ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Αλ.Αναστασίου: Είμαι κοντή και γουστάρω

Η Βανέσσα Πομπόνη όταν απάντησε στα σχόλια του Λάκη Γαβαλά για τα σχόλια του στο λουκ της μίλησε και για την Αλεξια Αναστασίου, παρουσιάστρια του ‘’Όλα για Σένα’’ στο Mega. Μέσω της εκπομπής της Γιώτας Κουφαλίδου ‘’Love & Style’’ στο ΣΙΓΜΑ, η Βανέσσα Πομπομη, μεταξύ άλλων χαρακτήρισε την Αλεξία “κοντή” .

Ενώ, μόλις τέλειωσε η εκπομπή στο ΣΙΓΜΑ άρχιζε αυτή της Αλεξίας στο Mega, ρίχνοντας έτσι το καρφί της στην έναρξη της εκπομπής. Χαρακτηριστικά, είπε: “Είμαι κοντή και νιώθω πολύ περήφανη γι' αυτό… Για κάποιους που μπορεί να νομίζουν πως οι κοντές δεν μπορούν να κάνουν κάποια πράγματα σε αυτή τη ζωή, έχουν δείξει το αντίθετο… Κοντή με ανεβάζουν, κοντή με κατεβάζουν...’’

Η παρουσιάστρια του Mega φανερά ενοχλημένη, αλλά με άπλετο χιούμορ απάντησε στα σκληρά λόγια της Κοντέσσας μετα τη μεγάλη έκταση που έλαβε η κριτική του Λάκη Γαβαλά όσον αφορά στο στυλ της Κοντέσσας Βανέσσας Πομπόνη.

Η παρουσιάστρια του ‘’Όλα Για Σένα’’ απάντησε στις κατηγορίες και στα αρνητικά σχόλια για το ύψος της, φέρνοντας μάλιστα και ως παράδειγμα την Shakira και την Kylie Minoque, οι οποίες όπως είπε είναι πιο κοντές από αυτήν.

Σήμερα, σε ακόμα μια τηλεφωνική παρέμβαση της Βανέσσα Πομπόνη στην εκπομπή της Γιώτας Κουφαλίδου ‘’Love & Style’’, ανέφερε χαρακτηριστικά η κόμισσα, ‘’Να διασύρεις ένα άτομο για να κάνεις νούμερα σε μια εκπομπή, είναι μια απεγνωσμένη προσπάθεια’’, εξηγώντας πως είναι εξαιρετικά άδικο για αυτήν που την παρομοίασαν με την Donatella Versace.

Στη συνέχεια, ειπε πως δεν αντέχει την αδικία, ενώ σχολίασε και τον Νικόλας Ιωαννίδη, ‘’Αυτός ο στιλίστας έκανε πόρτα σε ένα μαγαζί και ξαφνικά έγινε δημοσιογράφος’’, αλλά και τον Λάκη Γαβαλά, τον οποίο χαρακτήρισε ‘’Ο βασιλιάς του καρακιτσαριού με ποιον τρόπο κρίνει την ομορφιά και την καλαισθησία; ‘’. Για την Αλεξία Αναστασίου είπε πως ‘’Το κοντή είναι το λιγότερο που μπορώ να πω μπροστά σε όλα αυτά που μου σούρανε σε αυτή την εκπομπή. Δεν μπορεί να πουλήσει αυτό το προϊόν και εμφανισιακά μπροστά από το προηγούμενο πρόσωπο είναι μηδέν’’, συμπλήρωσε, συμβουλεύοντας την Αλεξία να μάθει να δέχεται και την κριτική, αφού πλέον βγαίνει στην τηλεόραση.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X