ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Ακόμη ένας γάμος στο Βρετανικό παλάτι

Δέσποινα Άσπρου

Πάνω που πιστεύαμε ότι οι royal γάμοι είχαν τελειώσει, το Παλάτι ανακοίνωσε πρόσφατα ακόμη ένα γάμο! Ναι όπως όλα δείχνουν το τελευταίο διάστημα όλοι αποφασίζουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και εξακολουθούμε να μην ξέρουμε το γιατί! Ωστόσο άν έχουν βρει το άλλο τους μισό, καλά κάνουν! Ποιο όμως είναι το νέο royal ζευγάρι; Ο λόγος για την Lady Gabriella Windsor, κόρη του πρίγκιπα Michael που είναι πρώτος ξάδελφος της Βασίλισσας, με το σύντροφό της, Thomas Kingston.

Όπως ανακοίνωσε το παλάτι: «Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα Michael του Kent είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν τον αρραβώνα της κόρης τους, Lady Gabriella Windsor με τον κύριο Thomas Kingston. Ο αρραβώνας πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο, όταν ο κύριος Kingston έκανε την πρόταση γάμου».

Ο γάμος θα διεξαχθεί την Άνοιξη του 2019, και θα είναι ο τρίτος royal γάμος μετά του Harry με τη Meghan και της Eugenie με τον Jack Brooksbank.

Η Lady Gabriella είναι 37 ετών, τρίτη ξαδέλφη των William και Harry. Ο αρραβωνιαστικός της ασχολείται με επενδύσεις και είναι διευθυντής της Devonport Capital.

Δες μερικές φωτογραφίες του royal ζευγαριού:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση