ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Αίθριος ο καιρός σήμερα - Ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες

Το ύψος του χιονιού στην πλατεία Τροόδους τις πρωινές ώρες ήταν 10 εκατοστά

Η σχετικά ψυχρή αέρια μάζα, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί σταδιακά από την Κυριακή. Το ύψος του χιονιού στην πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 10 εκατοστά.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης, αλλά στα δυτικά παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά, μέχρι λίγο ταραγμένη στα νότια και μέχρι ταραγμένη στα δυτικά και στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά παντού μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 6 στα παράλια και γύρω στους μείον 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και στα ημιορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση