ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Αίθριος ο καιρός σήμερα, αλλά έρχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Στους 23 βαθμούς η θερμοκρασία στο εσωτερικό

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Την Τρίτη και την Τετάρτη αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή χαμηλή πίεση.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 13 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία  δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Tην Τρίτη, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις που αργότερα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει πτώση για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τετάρτη,  αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει πτώση για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X