ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Αίθριος ο καιρός με μεμονωμένες βροχές το απόγευμα

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις μέχρι και την Παρασκευή

newsroom must

Η ασθενής ψηλή πίεση που επηρεάζει την περιοχή υποχωρεί, ενώ ασταθείς καιρικές συνθήκες αναμένονται από την Τετάρτη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που στα ορεινά πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά θαλάσσιοι, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νότιοι, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και γύρω στον ένα βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, για να καταστεί σταδιακά μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, ενώ από το μεσημέρι και μετά αναμένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να χιονίσει, ενώ τη νύκτα δυνατό να χιονίσει τοπικά στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κατά διαστήματα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ή και τοπικά, στα ψηλότερα ορεινά, αναμένεται χιονόπτωση.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά αναμένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται χιονόπτωση. Τη νύκτα ο καιρός θα βελτιωθεί αισθητά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τετάρτη, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Πέμπτη θα σημειώσει περαιτέρω πτώση, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Παρασκευή αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X