ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2020

Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή τον Ιανουάριο ανάλογα με τις αστρολογικές όψεις

ΚΡΙΟΣ
Ο Ιανουάριος ξεκινά με καλή διάθεση για εσένα καθώς στις 3/1 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη δείχνει ευκαιρίες να συναναστραφείς με κόσμο και να περάσεις καλά. Μέσα σε αυτές τις συναναστροφές θα υπάρξουν και επαφές με ανθρώπους που δεν σου περνούν απαρατήρητοι σε προσωπικό επίπεδο και το φλερτ θα είναι στην καθημερινότητά σου. Η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 10/1 δημιουργεί «βαριά» διάθεση η οποία θα επηρεάσει και τη στάση απέναντι στο σύντροφό σου.
Αν είσαι ελεύθερος στο δεύτερο μισό του μήνα δεν αποκλείεται να προκύψει ένα νέο ειδύλλιο το οποίο θα έχει λόγους να μην δημοσιοποιηθεί. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/1 μιλά για κρυφές καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου προσπάθησε να είσαι ειλικρινής απέναντί του καθώς οι κινήσεις σου μπορεί να σε εκθέσουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ιανουάριος ξεκινά με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη στις 3/1 και δείχνει πως κατά τη διάρκεια του μήνα η ενέργειά σου και η λίμπιντο σου θα είναι αυξημένη. Αυτό μπορεί να σε φέρει πολύ κοντά με το σύντροφό σου, όμως την ίδια στιγμή μπορεί να δημιουργήσει και έντονες αντιδράσεις απέναντι σε οτιδήποτε σε εκνευρίζει. Προτίμησε να λύσεις τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν εντός κρεβατοκάμαρας καθώς εκεί θα είναι ο κατάλληλος χώρος!
Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να έχεις ξανά μία συνάντηση με ένα πρόσωπο του παρελθόντος, όμως αν θέλεις να έχεις μία δεύτερη ευκαιρία με αυτό, θα πρέπει να το συζητήσεις μαζί του διαφορετικά είναι πολύ πιθανό να προκύψει απλά μία αισθηματική περιπέτεια. Στις 13/1 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως ξεκινά ένα ιδιαίτερα επικοινωνιακό διάστημα για εσένα με ευκαιρίες να γνωρίσεις νέα πρόσωπα στο φιλικό σου περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ιανουάριος θα είναι ένας καυτός μήνας για τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη στις 3/1 και η παραμονή του εκεί για όλη τη διάρκεια του μήνα δείχνει εντάσεις. Είναι πιθανόν να νιώσεις πως ο σύντροφός σου πηγαίνει γυρεύοντας για καβγά καθώς οι αφορμές που θα σου δίνει θα είναι ουκ ολίγες. Προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις τις διπλωματικές σου ικανότητες για να διευθετήσεις ζητήματα που θα προκύψουν, χωρίς να χρειαστεί να χωρίσεις! Στα μέσα του μήνα 13/1 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και φέρνει χτυποκάρδια στο χώρο εργασίας σου. Δεν αποκλείεται να συναντήσεις ένα πρόσωπο και η συνάντησή σας αρχικά να έχει επαγγελματικό χαρακτήρα, όμως πολύ γρήγορα αυτό θα αλλάξει. Αν είσαι ελεύθερος πριν αποφασίσεις να ενδώσεις στο φλερτ ενός συναδέλφου ή ενός προσώπου που σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον θα πρέπει να σκεφτείς τα υπέρ και τα κατά και σίγουρα θα πρέπει να διαχωρίσεις τα επαγγελματικά με τα αισθηματικά ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ιανουάριος είναι ένας ιδιαίτερα σημαντικός μήνας για τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 10/1 φέρνει ανακατατάξεις σε αυτά. Είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν συνειδητοποιήσεις από την πλευρά σου οι οποίες θα φέρουν αλλαγές σε μία σχέση που ήδη έχεις. Οι καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι πιεστικές για εσένα όμως θα σε οδηγήσουν στα σωστά ξεκαθαρίσματα προκειμένου να δεις που βρίσκεσαι.
Αν είσαι ελεύθερος η διάθεσή σου θα αλλάξει προς το καλύτερο μετά τις 13/1 καθώς η Αφροδίτη θα περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Ιχθύων. Από αυτή τη θέση θα ευνοήσει μία νέα ή μία πολύ πρόσφατη γνωριμία. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση κι είχες περάσει δύσκολα το προηγούμενο διάστημα, θα βοηθήσει να επανέλθει η κανονικότητα σε αυτή! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μην αφήσεις ανασφάλειες, ανησυχίες και φοβίες να επηρεάσουν τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα.

ΛΕΩΝ
Ο Ιανουάριος είναι ένας ιδιαίτερος μήνας για τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς από τη μία η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη στις 3/1 εγγυάται αισθηματικά παιχνίδια και φλερτ. Από την άλλη βέβαια η έκλειψη Σελήνης στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 10/1 εγγυάται πως θα υπάρχουν αρκετές εργασιακές υποχρεώσεις οι οποίες θα κόβουν λίγο τη «φόρα» σου!
Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός ιδιαίτερα με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, καθώς είναι πολύ πιθανόν αυτές να δημιουργήσουν ένταση μέσα στη σχέση σου. Από τα μέσα του μήνα που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων (13/1) φαίνεται πως η διάθεσή σου θα γίνει περισσότερο ρομαντική και αυτό είναι που θα αναζητήσεις και σε ένα υποψήφιο ταίρι. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου στις 25/1 δείχνει πως ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή για εσένα που είσαι ελεύθερος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ιανουάριος είναι ένας πολύ ευνοϊκός μήνας για την προσωπική σου ζωή και για τα αισθηματικά σου ζητήματα. Μπορεί ο Άρης να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη από τις 3/1 και να σου δημιουργεί νευρική διάθεση κατά διαστήματα όμως οι υπόλοιπες πλανητικές συγκυρίες είναι πολύ βοηθητικές για εσένα. Η έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 10/1 μιλάει για ένα νέο καρμικό έρωτα ο οποίος θα αλλάξει εντελώς το σκηνικό στην προσωπική σου ζωή.
Αν βρίσκεται ήδη σε μία σχέση μπορεί να σου προκαλέσει πολλά διλήμματα και θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά πριν αποφασίσεις. Στις 13/1 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και ευνοεί πολύ εσένα που είσαι ελεύθερος. Δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να ξεκινήσει μία νέα σχέση η οποία δεν θα είναι παιχνιδάκι αλλά ιδιαίτερα σημαντική και για τους δύο. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η τάση που θα έχεις να υπεραναλύεις κάθε κίνηση του συντρόφου σου ή -αν είσαι ελεύθερος- του υποψηφίου συντρόφου σου με αποτέλεσμα να χάνεις την ουσία.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ιανουάριος προμηνύεται ένας πολύ σημαντικός μήνας για εσένα και για τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς κατά τη διάρκειά του θα υπάρξουν αρκετές πλανητικές συγκυρίες οι οποίες θα φέρουν αλλαγές. Η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 10/1 μπορεί να σε οδηγήσει σε μία ξαφνική συνειδητοποίηση για τη σχέση σου ή σε κάτι που είχες συνειδητοποιήσει αλλά μέχρι τώρα δεν ήθελες να παραδεχτείς. Θα πρέπει να δεις τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής με την πρέπουσα προσοχή διαφορετικά δεν θα είναι εύκολο να βγάλεις σωστά συμπεράσματα.
Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να νιώσεις πως μία πρόσφατη γνωριμία με ένα πρόσωπο που ήταν ενδιαφέρον, έχει αρχίσει να σου δημιουργεί βάρος και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν θα πρέπει να προσπεράσεις. Στις 13/1 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και δημιουργεί εργασιακές υποχρεώσεις και μία τρελή καθημερινότητα η οποία θα επηρεάσει το χρόνο που αφιερώνεις στα αισθηματικά σου ζητήματα. Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου στις 25/1 η διάθεση σου αρχίζει να ανεβαίνει και δεν αποκλείεται οι τελευταίες ημέρες του μήνα να φέρουν μία θετική εξέλιξη σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ιανουάριος έρχεται με πολύ καλή διάθεση για εσένα και αυτό θα φανεί στον τρόπο που αντιμετωπίζεις και τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη στις 3/1 μπορεί να σου δημιουργήσει ανασφάλεια όμως αυτό είναι κάτι προσωρινό. Η έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 10/1 σου λέει να προσέχεις τα πρόσωπα που υπάρχουν γύρω σου καθώς είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσουν ακόμα και άθελά τους προβλήματα στα προσωπικά σου ζητήματα.
Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση κράτησε για εσένα και για εκείνον τα ζητήματα που σας απασχολούν και μην τα συζητάς με τρίτα πρόσωπα. Αν είσαι ελεύθερος από τις 13/1 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σε συναρπάσει, πιθανόν να το γνωρίσεις κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού! Μία νέα σχέση μπορεί να προκύψει από τα μέσα του μήνα και μετά αλλά και πάλι καλό θα ήταν να μην κοινοποιήσεις λεπτομέρειες για αυτή πριν περάσει ένα «χρονικό διάστημα ασφαλείας».

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Ιανουάριος έρχεται με έντονη διάθεση για εσένα καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου στις 3/1 και η παραμονή του εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα ανεβάζει την ταχύτητα με την οποία θα προσεγγίζεις τα αισθηματικά σου ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να νιώσεις ενδιαφέρον για παραπάνω από ένα πρόσωπα, όμως καλό θα ήταν να μην ανοίγεις πολλά μέτωπα ταυτόχρονα. Η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 10/1 σου λέει πως μπορεί να εκτεθείς αν το κάνεις.
Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως ο σύντροφός σου δεν είναι στην ίδια διάθεση με εσένα και αυτό θα σε κάνει να κατεβάσεις ταχύτητα προκειμένου να υπάρξει μία ισορροπία μεταξύ σας. Στις 13/1 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και δείχνει πως το επόμενο διάστημα οι ανάγκες που θα έχεις σε αισθηματικό επίπεδο θα έρθουν στο προσκήνιο. Είναι πολύ πιθανό να αναζητήσεις αισθηματική θαλπωρή και θα ξεκινήσεις μία νέα σχέση αν βρεθεί αυτός που μπορεί να καλύψει αυτό που θέλεις. Βέβαια υπάρχει κίνδυνος να ξεκινήσεις μία νέα σχέση επειδή έτυχε και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξεις καθώς μετά θα είναι δύσκολο να το διευθετήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ιανουάριος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς μήνες της νέας χρονιάς για εσένα και φέρνει αλλαγές και συνειδητοποιήσεις για την αισθηματική σου ζωή. Η έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 10/1 δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από το σύντροφό σου ή αν είσαι ελεύθερος από κάποιον που θα ήθελες να γίνεις σύντροφός σου και αυτό θα δημιουργήσει αντιδράσεις εκ μέρους τους. Προσπάθησε να μην είσαι αυστηρός με τον εαυτό σου καθώς από εκεί πηγάζει το γεγονός πως θα είσαι και αυστηρός με τους άλλους.
Χρειάζεται να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με πιο χαλαρή διάθεση καθώς η αυστηρότητα δεν ταιριάζει σε ζητήματα καρδιάς. Η σύνοδος του Κρόνου με τον Πλούτωνα που πραγματοποιείται στις 12/1 στην 22η μοίρα του ζωδίου σου σου λέει πως ήρθε η ώρα να ανταμειφθείς για ότι έχεις κάνει -ή δεν έχεις κάνει- για την προσωπική σου ζωή. Στις 13/1 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων δημιουργώντας εξωστρέφεια και προτρέποντας σε να βγεις έξω, να συναντήσεις κόσμο και να σταματήσεις να είσαι επικριτικός πάνω από όλα προς τον εαυτό σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας ο οποίος έχει αρκετές δόσεις εσωστρέφειας που δεν θα βοηθήσουν να εξελιχθούν καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου ζητήματα. Είναι πολύ πιθανό να υπάρχει γύρω σου ένα πρόσωπο το οποίο το ενδιαφέρεις σε προσωπικό επίπεδο, όμως αν δεν θα του δώσεις το πράσινο φως δεν θα είναι εύκολο να σε προσεγγίσει. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη στις 3/1 και η παραμονή του σε αυτό όλη τη διάρκεια του μήνα θα φέρει δίπλα σου αγαπημένους φίλους οι οποίοι θα σε «επαναφέρουν στην τάξη»!
Στα μέσα του μήνα η διάθεσή σου θα αλλάξει καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό των Ιχθύων σου λέει να επενδύσεις σε ένα πρόσωπο με το οποίο νιώθεις συναισθηματική ασφάλεια. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δεν πρόκειται να διαπραγματευτείς καθόλου την ασφάλεια που αναζητάς και είναι πολύ πιθανό να αποφασίσεις να τραβήξεις χωριστό δρόμο σε περίπτωση που δεν νιώθεις σίγουρος για εκείνον. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου στις 25/1 μπορεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή αν είσαι ελεύθερος.

ΙΧΘΥΣ
Ο Ιανουάριος ξεκίνα με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη στις 3/1 που δείχνει πως θα βρεις πρόσφορο έδαφος να προσεγγίσεις κάποιον που σου αρέσει και βρίσκεται στον επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να μη μεταφέρεις τα ζητήματα που προκύπτουν στη δουλειά στο σύντροφό σου, καθώς είναι πολύ πιθανόν να μεταφέρεις μαζί και την ένταση που μπορεί να προκύψει από αυτά. Το πρώτο μισό του μήνα μπορεί να μην έχει αρκετές ευκαιρίες για τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς η έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 10/1 θα δημιουργήσει μία βαριά διάθεση όχι μόνο σε εσένα αλλά και στους άλλους.
Από τα μέσα του μήνα η διάθεσή σου θα αλλάξει προς το καλύτερο καθώς στις 13/1 η Αφροδίτη πέρνα στο ζώδιό σου! Έως και το τέλος του μήνα η κατάσταση ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου θα έχει βελτιωθεί πολύ. Σε περίπτωση που είχε δημιουργηθεί μία παρεξήγηση το προηγούμενο διάστημα αυτό το διάστημα είναι κατάλληλο για να τη λύσεις. Αν είσαι ελεύθερος τα βλέμματα που θα προσελκύεις στο πέρασμά σου θα είναι αρκετά και εσύ θα πρέπει να μπορέσεις να διακρίνεις ποιο από αυτά σου ταιριάζει! Επιλογές για την προσωπική σου ζωή θα υπάρχουν αρκετές, εσύ όμως θα πρέπει να κάνεις την κατάλληλη, αυτή που θα καλύπτει τα θέλω σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
zodiac  |  horoscope  |  love  |  ζώδια  |  σχέση  |  γυναίκα  |  άντρας  |  ζωή

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση