ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Άγριο κράξιμο στην τριάδα του GNTM: Ποια είναι η πιο κακιά από τις τρεις;

Δέσποινα Άσπρου

Είναι πλέον γεγονός: κάθε επεισόδιο του Greece’s Next top Model μας δίνει και κάτι καινούργιο! Αναμενόμενο θα μας πείτε, μιας και στο realyty «πρωταγωνιστεί» η τριάδα φωτιά, η οποία πάντα κάνει και λέει κάτι «αξιόλογο». 

Εύη, Μέγκι και Μικαέλα. Τα τρια κορίτσια καταφέρνουν πάντα να τραβούν την προσοχή και να εκνευρίζουν. Το θέμα όμως με τις συγκεκριμένες κοπέλες είναι πως όλες οι υπόλοιπες τις έχουν καταλάβει και προσπαθούν να μην ασχολούνται-εμπλέκονται μαζί τους. Η Αγάπη Ολαγκμπέκι, το κορίτσι που αποχώρησε στο επεισόδιο της Τρίτης 23 Οκτωβρίου, ξεσκέπασε κάπως την κλίκα αυτή και μας έδωσε και την πιο κακιά από όλες. Ναι, καλά διάβασες!

Το νεαρό μοντέλο βρέθηκε καλεσμένη μαζί με την Βασιλική Καρρά (που δεν κατάφερε να μπει) στην εκπομπή «Η φωλιά των Κου Κου» και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είναι λίγο ανταγωνιστικές οι συγκεκριμένες τρεις, αλλά πιστεύω λίγο παραπάνω η Μικαέλα. Πιστεύω πως αν δεν ήταν η Μικαέλα, η Εύη και η Μέγκι δεν θα ήταν έτσι. Είναι κάτι σαν τα τσιράκια της. Ρίχνουν πολύ θάψιμο είναι η αλήθεια και δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν. Θέλουν να έρχονται μαζί σου, να μαθαίνουν κάτι για εσένα και μετά να στο γυρίζουν μπούμερανγκ. Γι’ αυτό και εγώ δεν έκανα τόση παρέα μαζί τους».

Τώρα εμείς δεν είμαστε μέσα για να ξέρουμε… αλλά μάλλον η Αγάπη όλο και κάτι παραπάνω από εμάς γνωρίζει!

Δες το απόσπασμα:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση