ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

«Αγριεύει» ο καιρός - Πότε αναμένονται βροχές

Σήµερα 22/12, µετά την διάλυση της αραιής οµίχλης και χαµηλής νέφωσης, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους
16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, ενώ σταδιακά, στα δυτικά και βόρεια παράλια, θα καταστεί λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και από το µεσηµέρι και µετά αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα. Το βράδυ αναµένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες και χιόνια στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα. Στα ψηλότερα ορεινά ενδέχεται να σηµειωθεί χιονόπτωση.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή τη ∆ευτέρα, την Τρίτη αναµένεται πτώση και την Τετάρτη µη αξιόλογη µεταβολή, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X