ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Άδωνις Γεωργιάδης: Απαντά στον χλευασμό του Κραουνάκη

Ήταν να μην θίξουν την Ευγενία Μανωλίδου! Τώρα ο Άδωνις απαντά στον Σταμάτη Κραουνάκη ο οποίος τραγούδησε σε συναυλία της ΕΡΤ το γνωστό τραγούδι «Άδωνις» με στίχους παραλλαγμένους, ειδικά για το ζεύγος Γεωργιάδη.

«Πριν από τρεις – τέσσερις μήνες τον συνάντησα στους διαδρόμους του ραδιοφωνικού σταθμού ΒΗΜΑ. Δεν γνωριζόμασταν. Μου έκανε απίστευτες αγάπες. Μου ζήτησε να βγάλουμε φωτογραφία, βγάλαμε με το δικό μου κινητό και μου λέει όχι, κάτσε να βγάλουμε φωτογραφία με το δικό μου, θέλω να έχω κι εγώ μια. Έκανε τούμπες. “Είσαι φοβερός, είσαι τρομερός, πώς τα λες έτσι”, μου έλεγε», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας: «Αγαπητέ Σταμάτη, εγώ δεν είμαι σαν εσάς. Όταν λέω σε κάποιον ότι τον συμπαθώ του το λέω κατάμουτρα. Το ίδιο λέω και από πίσω του. Όταν κάποιον τον αντιπαθώ, του το λέω πάλι κατάμουτρα και το ίδιο λέω και από πίσω του».

Κλείνοντας, ανάφερε και τον εξευτελισμό που δέχθηκε και η σύζυγός του, Ευγενία Μανωλίδου: «Η Ευγενία σε πείραξε; Γιατί πρέπει να εμπλέκεται στην υπόθεση ο άμαχος πληθυσμός;», ρώτησε ο βουλευτής της ΝΔ, χαρακτηρίζοντας τον Κραουνάκη άνανδρο και ζητώντας συγγνώμη από την Ευγενία που δέχεται τέτοιες προσβολές επειδή μόνο και μόνο έτυχε να ερωτευτεί αυτόν που εμπλέκεται με την πολιτική. «Αυτό συνιστά παντελή έλλειψη ήθους», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δείτε το βίντεο με το γνωστό τραγούδι «Άδωνις» με στίχους παραλλαγμένους που έγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης εδώ.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση